Drie uur lang niet bereikbaar geweest

Yes! Het is me gelukt om de Grandmix 2021 van Ben Liebrand op te nemen. Wat is die Rode Caster Pro toch een handig hulpmiddel hiervoor.

 

Vanmiddag sloot ik mijn iPhone aan op de Rode en om 14:24 uur begon ik de Grandmix 2021 op te nemen. Ik kreeg de link van een hele goeie vriend uit Elmshorn Duitsland en ik als Ben Liebrand fan was wel benieuwd naar deze nieuwe mix van 2 uur, 56 minuten en 39 seconden.

 

Ok. Ik was even 3 uur niet bereikbaar, maar dat zei dan maar zo. Ik vind de Grandmix altijd wel een mooie jaarafsluiting, dus die 3 uur onbereikbaarheid had ik er echt wel voor over.

 

Ik had het ook wel via mijn Macbook Air kunnen doen, maar  die had ik in die tijd wel weer nodig voor andere zakelijke dingetjes.

 

Ik heb de mix gestart, en 10 minuten geluisterd. Daarna luisterde ik om het uur iets van 5 minuten naar de mix en de laatste 15 minuten luisterde ik naar het eind. Als ik wat tijd over heb, ga ik de gehele mix wel even beluisteren, maar wat ik gehoord heb, vind ik de Grandmix 2021 wat saai. Het is niet meer de Grandmix uit de jaren 80. Toen kon je ver van te voren horen, waar Ben 10 minuten later mee kwam. Ok. Ik ken niet alle platen uit 2021, maar dan nog, ik vond het niet echt spannend.

 

Ik ga deze week nog wel de gehele mix beluisteren. Dan pas kan ik echt een goeie mening geven. Ik heb het in ieder geval opgeslagen in WAV 24 bits en dat klinkt als een klok.

 

Je kunt mijn dagafsluiting vast wel raden. Het is de Grandmix 2021. Het is dus wel even een zit, maar dan heb je ook wat. ;)

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Ben Liebrand - Grandmix 2021.

Laatst vernieuwd: 10-01-2022 om 23:37

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!