Donderdag, de dag van het samenstellen van de playlist

Het is donderdag. Het uitzoeken van de playlist voor de uitzending van zondag over een week, dus in dit geval 25 juli. Jaja. De uitzending van aanstaande zondag moet nog worden uitgezonden, maar dat betekent voor mij nog niet dat ik stil zit, want ik wil elke week op tijd mijn programma inleveren bij Huub van Radio Duivenstraat en dat doe ik over het algemeen altijd op de dinsdag.

 

De playlist heb ik klaar. Er zou nog 1 nummer kunnen worden vervangen, maar vanmiddag ben ik ongeveer 2 uurtjes bezig geweest om een mooie lijst voor jou samen te stellen, zodat de zondag van 25 juli ook voor jou goed kan beginnen.

 

Het is deze keer weer een hele aparte lijst geworden. Met experimentele muziek. Een supergave livetrack en de 12 inch van de week is voor jou misschien wel een grote verrassing.

 

Ik kom weer op een mooie tijd uit voor wat betreft de totale speelduur. Ik houd ongeveer 140 seconden over. Dat is een veilige marche. Door het journaal van 12 uur en daarna het weerbericht, begint mijn uitzending ongeveer 1 minuut na 12u00 en dus moet ik daar bij mijn programma-indeling wel rekening mee houden. Het gaat al 10 weken goed, dus maak ik me totaal geen zorgen meer of alles wel gaat passen in dat ene uurtje.

 

Het voordeel van een playlist samenstellen is wel dat ik weer leuke en gave muziek tegenkom. Ik speur mijn muziekverzameling lekker door en kom dan weer verrassende opnames tegen. Niet alles past in het uurtje, dus heb ik nog genoeg muziek liggen om nog vele programma’s te gaan maken. Altijd leuk om jou blij te maken met mijn wekelijks uurtje muziek.

 

Dus 25 juli is echt weer eens een lijst waar je verbaasd zou kunnen zijn. Aparte, gave, experimentele, bijzondere en boeiende muziek in 1 uurtje. In ieder geval hoor je muziek, die je nagenoeg nooit op de radio hoort, behalve bij Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat.

 

Tijdens het zoeken naar de volledige playlist, kwam ik Underworld tegen. Deze band maakt super aanstekelijke muziek. Stilzitten is dan nagenoeg onmogelijk. Ik laat daarom je de studioversie horen van Downpipe.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Underworld - Downpipe.

Laatst vernieuwd: 15-07-2021 om 23:26

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!