Donder en bliksem in een duivels uurtje

Het uurtje Oor voor Omgeving begint deze keer lekker stevig. Uiteraard begint het alles zondag na het journaal van 12:00 uur bij Radio Duivenstraat.

Nadat we zijn getroffen door de stevige muziek van AC/DC, komt de rust weer terug dankzij Dido. Het is dan wel jammer dat haar liefde voorbij is. Ze gaat daarom met Cusco maar naar een land waar de zon zelfs midden in de nacht schijnt.

Eenmaal aangekomen, begint ze spontaan te dansen op een plaat van Snap uit 2022 met een aanstekelijk ritme en dat allemaal dankzij duifje Max. Dan komt er opeens een duivel op haar af. INXS zingt er zelfs over, maar door hondje Breezer ontsnapt ze van de duivel, want De kus die ze van de duivel kreeg voelde nogal vreemd aan. Ze kijkt dan naar de lucht en ziet een Halo. Dan blijkt ze toch echt wel onafhankelijk te zijn. Dan beraadt ze zich en stelt de vraag: Wat als?

Zo zie je maar dat je door een bliksemschicht behoorlijk in de war kan raken. Daarom kom ik maar met een goeie routebeschrijving zodat je het gehele uurtje goed kan genieten van de muziek.

1: AC/DC - Thunderstruck.
2: Dido - My lover is gone.
3: Cusco - Land of the Midnight Sun.
4: Duifje Max met de 12 inch van de week: Snap - Rhythm is a dancer, 2022 Remix.
5: INXS - Devil inside.
6: Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Propaganda - Kiss like Ether., Live 2012.
7: Depeche Mode - Halo.
8: Verzoekhoekje: Jon & Vangelis - State of Independence, Full version.
9: Daft Punk - Inside Crush.
10: Little Boots & Jean-Michel Jarre - If.

Het wordt dus een spannend, maar zeker interessant uurtje. Leg je oor daarom zondag tussen 12:00 en 13:00 uur bij je radio in welke omgeving dan ook, dan kom je vanzelf weer op de juiste plek terecht. Ik loods je er gewoon veilig doorheen.

Het is nu zondagavond. Duifje Max is wat moe, daarom komt hij nu met de wat kleinere en kortere 7 inch van de week. Zoals elke zondag sluit ik af met de singleversie van de geweldig mooie 12 inch van de week die je vanmiddag ook weer langs hoorde komen als vierde plaat in mijn uitzending. Je hoorde vanmiddag Rhythm is gonna get you van Gloria Estefan & Miami Sound Machine. Dat allemaal dankzij de stoere en sterke Max.

Bonne nuit!

Dagafsluiting: Gloria Estefan & Miami Sound Machine - Rhythm is gonna get you.

Laatst vernieuwd: 06-11-2022 om 21:05

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!