Doe niet alsof

Concerten. Wanneer kunnen we er weer eens naar toe. Nu hoorde ik dat op 25 januari weer een ijkpunt komt om dan te horen of de horeca en de culturele sector weer open kunnen gaan.

 

Laten we het maar hopen, want op 5 februari staat er al een concert gepland waar we graag heen willen. Dan treedt Venice op in de grote zaal van De Oosterpoort. Een weekje later willen we graag naar Egmond aan Zee om ons vier jarige relatie te vieren en als de horeca gewoon open kan, dan gaan we uiteraard naar Egmond aan Zee, en anders laten we dit weekendje voor wat het is. We proberen dan toch op een leuke en mooie manier ons feestje te gaan vieren.

 

Het klinkt misschien allemaal wat somber, maar wat wil je met zo’n persconferentie als vanavond.

 

De winkels mogen weer open. Ook de niet-essentiële winkels. Dit gun ik uiteraard de winkeliers van harte, maar de horeca blijft dicht. Ik heb de uitleg van de persconferentie wel gehoord, maar ik vind het maar een vage toestand.

 

Maar goed. De dagafsluiting is er eentje waar ik blij van word. Maandag word ik nog vrolijker, want dan komt Spinvis met een nieuwe single. De single draagt de naam ‘Doe niet alsof’. Ik heb het al als pre-order aangevraagd in iTunes, dus die belandt aanstaande maandag op mijn digitale muziekmat.

 

Maar nu eerst de dagafsluiting. Een concert van Spinvis dat hij gaf op 5 oktober 2021 bij de Radio 1 studio.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Spinvis - Volledig concert Radio 1 sessie.

Laatst vernieuwd: 14-01-2022 om 22:18

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!