Oog voor Omgeving

Dit wordt de tweede keer

Het zijn 58 minuten en 40 seconden geworden. Mijn radioprogramma voor aanstaande zondag 12u00. Dit keer met een hele bijzondere lijst aan muziek. Een paar tipjes van de sluier. Schiller, Orchestral Manoeuvres in the Dark en Roosbeef komen voorbij, maar natuurlijk verklap ik niet alles. Ga maar gewoon luisteren. ;)

 

Ik heb ook de tip omtrent mijn spraak zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Sommige mensen hadden wat moeite om bij sommige nummers me te verstaan. Hopelijk zijn jullie zondag wat dat betreft tevreden.

 

Vandaag was ik met de laatste werkzaamheden bezig. Alleen dat moest ik 2 keer uitvoeren, want ik dacht de recordknop ingedrukt te hebben, maar dat was dus niet zo. Ik kon dus nogmaals een uurtje luisteren naar mijn eigen programma. Niet erg, want de muziek is hartstikke leuk, alleen baalde ik er wel van, want het ging eigenlijk erg lekker.

 

Gelukkig is de uiteindelijke montage perfect gelukt en heb ik het alles rond 17u30 naar de FTP-server van Radio Duivenstraat geupload, zodat je zondagmiddag om 12u00 weer kunt genieten van het alles.

 

Ik moet zeggen dat ik al minder gespannen ben tijdens de opname als een maandje geleden bij de proefuitzendingen. Mijn aankondigingen gaan een stuk vloeiender en natuurlijker. Althans dat zegt Anne. Zij luistert altijd het gehele programma vooraf. Zo hebben we tijdens het pizza-eten vanavond ook heerlijk geluisterd naar de uitzending van zondag. Anne is in ieder geval tevreden.

 

Zondag wordt de tweede keer dat ik te horen ben. Go for it!

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Kim Wilde - Second Time (12 inch).

Laatst vernieuwd: 12 May 2021 om 21:32

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!