Deze zaterdag was absoluut niet saai te noemen

Op deze zaterdag heb ik me absoluut niet verveeld. Ik heb weer een proefuitzending klaar. Deze keer 54 minuten, maar dat hadden er eigenlijk 57 minuten moeten zijn. Ik leg jullie uit hoe dit komt.

 

Ik begon vrolijk met mijn programma. De aankondiging heb ik iets van 10 keer over moeten doen, maar uiteindelijk was mijn babbel lekker vlot en ik was er tevreden mee. Maar na het derde nummer wou het vierde nummer niet starten. Balen, want het ging zo lekker. Dus stopte ik met de opname. De overgang van het derde naar het vierde nummer was achteraf goed te monteren. Je hoort er niks meer van als je de uitzending terug luistert.

 

Zo ging het nog 2 keer mis. Gelukkig heb ik de oorzaak gevonden wat er fout ging. Mijn muziekspeler op mijn Macbook had ik niet op Full-screen gezet. Dus als ik per ongeluk de touchpad aanraak, is de speler niet meer geactiveerd. Nu ik dat door heb, zet ik mijn speler altijd in de full-screenmode.

 

Zo heb ik vanavond na het eten de vier fragmenten aan elkaar gemixt en nu is het 1 complete uitzending geworden. Alleen is op onverklaarbare wijze het nummer van Communards verdwenen in de gehele opname.

 

Ik had uitgerekend dat ik ongeveer 57,5 minuten uit zou komen omtrent de gehele uitzending. Het nummer wat dus nu mist, duurde 4,11 minuten, en mijn huidige proefuitzending van vandaag is iets van 54 minuten. Wel fijn dat ik achteraf wel de juiste lengte had uitgerekend, maar wel jammer dat het nummer van Communards er niet meer in zit.

 

Nou ja, ik ben tevreden. Ik heb wel zelf 2 puntjes wat beter kon, maar het is een proefuitzending, dus een foutje mag zeg maar. ;)

 

Deze uitzending is ook iets van stijl veranderd. Meer platen aan elkaar gepraat en niet zoveel uitleg over een bepaalde plaat. De uitleg van een plaat ga ik wel weer doen, alleen wou ik in deze uitzending proberen om er een actief en vlot programma van te maken.

 

Het nummer wat dus mist in de uitzending van vanmiddag is Disenchanted, gewoon de single versie. In dit geval de officiƫle video.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Communards - Disenchanted.

Laatst vernieuwd: 24-04-2021 om 22:54

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!