Oog voor Omgeving

Depeche Mode komt gezellig lunchen in mijn radiostudio op oudjaarsdag

In de aflevering van vorige week vertelde ik je dat er een reguliere aflevering wordt geplaatst in mijn SoundCloud omgeving tijdens deze oudjaarsdag. Nu zat ik na de podcast van vorige week te denken om Depeche Mode ook eens de aandacht te geven die ze zo verdienen.

 

Je hoort daarom ook op de 365e dag en 52e week van dit jaar, dus op de valreep van 2023, in deze podcast een special over Depeche Mode, de bijzondere band uit het Engelse Basildon. Je gaat de grootste hits horen, maar dan wel in hele unieke jasjes. De mooiste remixen van onder andere Personal Jezus, I Feel You, Get the Balance Right en World in My Eyes komen je oortjes blij maken.

 

Duifje Max levert mij een geweldige 12 inch van de week. Het is de Tigerskin's No Sleep Remix, maar van welk nummer hoor je tijdens deze 139e aflevering wel. Hondje Breezer heeft werkelijk een geweldig mooi concertkaartje gevonden. Eentje waar je nog de good-old kippenvel van krijgt. Ik sluit af met een nummer met de hoop dat de vrede op deze ingewikkelde wereld toch eens de werkelijkheid wordt in 2024.

 

Ja, het jaar wordt dus nog met een speciale, mooie, leuke, interessante en bijzondere aflevering afgesloten. Wil je deze special niet missen, leg je oor dan bij je speakers, dan zorg ik er voor dat je het oude jaar 2023 dansbaar, goed en gezellig kunt afsluiten.

 

Dit alles is te beluisteren via: Podcast week 52, 31 december 2023, aflevering 139 van Oor voor Omgeving.

Laatst vernieuwd: 31 Dec 2023 om 14:29