Oog voor Omgeving

Depeche Mode komt gezellig lunchen in mijn radiostudio op Oudjaarsdag

Vanmiddag vertelde ik je in mijn uitzending dat er een reguliere aflevering wordt uitgezonden tijdens Oudjaarsdag. Nu zat ik vanmiddag te denken om Depeche Mode ook eens de aandacht te geven die ze zo verdienen.

Je hoort daarom ook zondag tussen 12.00 en 13.00 uur een special over Depeche Mode, de bijzondere band uit het Engelse Basildon. Je gaat de grootste hits horen, maar dan wel in hele unieke jasjes. De mooiste remixen van onder andere Personal Jezus, I Feel You, Get the Balance Right en World in My Eyes komen je oortjes blij maken.

Duifje Max levert mij een geweldige 12 inch van de week. Het is de Tigerskin's No Sleep Remix, maar van welk nummer hoor je tijdens deze 139e aflevering wel. Hondje Breezer heeft werkelijk een geweldig mooi concertkaartje gevonden. Eentje waar je nog de good-old kippenvel van krijgt. Ik sluit af met een nummer met de hoop dat de vrede op deze ingewikkelde wereld toch eens de werkelijkheid wordt in 2024.

Ja, het jaar wordt dus nog met een speciale, mooie, leuke, interessante en bijzondere aflevering afgesloten. Wil je deze special niet missen, leg je oor dan zondag tussen 12.00 en 13.00 uur bij je radio, dan zorg ik er voor dat je het oude jaar 2023 dansbaar, goed en gezellig kunt afsluiten.

Het is nu zondagavond. Hondje Breezer is wat moe, daarom komt hij nu met de studioversie van de concertregistratie die hij me bracht, zodat ik het vanmiddag als 6e plaat aan jou kon laten horen. Je hoorde Orchestral Manoeuvres in the Dark, Sealand. Dit dankzij de stoere Breezer.

Laatst vernieuwd: 24 Dec 2023 om 21:16

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!