December wordt een mooie maand

Vanmiddag was ik aan het nadenken wat ik zal gaan doen met mijn afleveringen die respectievelijk op tweede kerstdag en op 2 januari wordt uitgezonden bij Radio Duivenstraat.

 

Ik bedacht van alles. Om bijvoorbeeld een uurmix te gaan maken op tweede kerstdag en dan met de platen die ik vanaf 9 mei heb gedraaid in mijn uitzendingen. Alleen dat gaat me helaas niet lukken. Dit puur door de tijd die me hiervoor ontbreekt. Alleen in de Duivenstraatgroep in Messenger, kwam ik op een heel leuk idee. Wat dat is, verklap ik nog niet, want daar heb ik ook wel wat voorbereiding voor nodig, maar het wordt vast erg gezellig op 26 december en 2 januari.

 

Verder heb ik mijn aflevering voor aanstaande zondag bij Radio Duivenstraat ingeleverd. Jij als vaste lezer van dit blog heeft het gisteren al kunnen lezen wat de playlist wordt, en vanmiddag heb ik mijn Facebookvrienden hiervan ook op de hoogte gebracht.

 

Ook heb ik hele andere werkzaamheden verricht. Voor de Oogvereniging, want ik kon vertellen dat het Oogcafé Westerkwartier gewoon kan doorgaan, daar lees je morgen wel meer over op de Facebookpagina van de Oogvereniging Regio Groningen en Drenthe, en verder ben ik bezig geweest met wat huishoudelijke dingen en daarna lekker in bad gedobberd.

 

Terugkomend op mijn radioprogramma. Ik draai helemaal in het begin Aero van Jean-Michel Jarre. Die hoor je altijd als ik het programma aankondig en na de eerste plaat hoor je weer een stukje hiervan, als ik de rest van de aankondiging aan elkaar praat totdat de tweede plaat wordt aangekondigd. Het lijkt me daarom wel leuk om je het gehele nummer te laten horen. Dit keer de live-versie.

 

Waarom de live-versie zou je denken, omdat ik vanmiddag las op de NOS-app, dat veel evenementen uit voorzorg worden gecanceld. Ook concerten vallen hieronder. Dit vanwege dat de organisatoren niet meer weten waar ze aan toe zijn. Laat ik hopen dat het concert van Roosbeef en de voorstelling van Youp van ’t Hek wel door kunnen blijven gaan. Ik heb er nog niks over gelezen dat het afgelast zou gaan worden, dus geen bericht, goed bericht, maar ik vrees het wel dat het wordt afgelast. Laat ik maar gewoon mijn positiviteit aanhouden en dat ik zondag 5 december Roos Rebergen recht in de ogen kan gaan kijken. ;)

 

Hier dan mijn dagafsluiting van deze mooie maandagavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Aero, Live.

Laatst vernieuwd: 15-11-2021 om 21:53

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!