Oog voor Omgeving

De zevende zit er al weer op

Heb je ook geluisterd vanmiddag? Ik kreeg wel reacties dat men dit de beste uitzending vond tot dusver. Dat vond ik zelf ook, want ik luister dan puur naar de technische kant van mijn uitzending en dit keer vond ik het geluid een stuk helderder klinken dan de vorige edities.

 

Sinds deze opname heb ik een andere manier van opnemen. Zo is de presentatie en muziek niet overstuurd. Bij de vorige edities was het geluid wat te hard. Het geluid haalde zich af en toe een beetje in, zoals ik dat zelf noem. Door de nieuwe manier van werken, gaat het dus nu een stuk beter.

 

Zo heb ik vanmiddag de tracklist alweer aan elkaar gebabbeld. Op dezelfde methode als die van de uitzending van vanmiddag.

 

De tracklist van volgende week is erg leuk geworden. Hondje Breezer is alweer op pad gestuurd. Hij is namelijk onderweg naar Shanghai. Wees gerust, hij gaat dit keer per Orient Express er naar toe. Lekker luxe, maar ik wil natuurlijk er wel voor zorgen dat Breezer zijn voetjes nog wel kan gebruiken bij thuiskomst.

 

Er zit ook weer een verzoekplaat in. Dit keer een hele bijzondere. Een plaat die je absoluut nooit terug vind op de radio, zeker in de versie die ik je laat horen. Ik draai namelijk de volledige versie en die duurt ruim 8 minuten.

 

Zoals elke zondagavond brengt duifje Max me de single-versie van ‘De 12 inch van de week’ van vanmiddag. Dat is dus Election Day van Arcadia. Zo ik vanmiddag al vertelde een uitstapje van Simon Le Bon, Roger Taylor en Nick Rodes, de drie heren van Duran Duran.

 

Dinsdag is mijn opnamedag voor de uitzending van volgende week zondag, en uiteraard houd ik je op de hoogte, hoe duifje Max en hondje Breezer hun taken gaan vervullen.

 

Je krijgt de groetjes van Max en Breezer en nu kun je lekker luisteren naar Eelection Day.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Arcadia - Eelection Day.

Laatst vernieuwd: 20 Jun 2021 om 21:16

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!