Oog voor Omgeving

De zee komt steeds dichterbij

Morgen wordt fase 3 alvast een beetje in gang gezet. De fase slaat op onze voortuin. Zondag gaan we ermee verder en morgen gaan we het materiaal halen voor de vlonder.

 

Grint, rubberen tegels en hardhout en uiteraard nog wat schroefjes, boutjes en nippeltjes. Als het zondag dan klaar is, begint onze voortuin al aardig op een stukje Egmond aan Zee te lijken.

 

De samenwerking tussen Una en Ebel, de vaste kern van de bouwers, gaat werkelijk geweldig goed. Ebel en ik gaan morgen al het materiaal ophalen uit Groningen en dan is het alles binnen voor zondag. Na deze fase gaan we de tuin verder fine-tunen. Schelpjes, beplanting en als alles klaar is, ziet het er allemaal prachtig uit en is het net of er een grote schelp voor ons huis ligt.

 

Het zeethema is bedacht door Una. Sterker nog, zei is de architect van deze tuin. Ze weet dat Anne en ik van de zee houden, vandaar dit prachtig ontwerp.

 

De dagafsluiting is misschien wel een beetje te raden. Het is van Chris Rea en wees gerust, het is niet het kerstliedje. ;)

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: Chris Rea - On the Beach.

Laatst vernieuwd: 26 Nov 2020 om 23:27

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!