De toekomst is weer terug

Het was vandaag een dag gericht op de toekomst. Vanmiddag keek ik nog eens weer naar de DWDD University met Alexander Klöpping. Dit bestaat uit 3 delen. Dit drieluik ging over het ontstaan van Silicon Valley waar Facebook, Twitter, Apple, Microsoft, Instagram, Macintosh, MS-Dos, Windows, IBM zijn ontstaan en hoe Steve Jobs en Bill Gates in die tijd te werk gingen. Reuze boeiend en interessant. In een halve eeuw is er gigantisch veel veranderd. Zeker na de lancering van de Macintosh en Windows is het absoluut in een stroomversnelling gegaan. In 2004 kwam Facebook in beeld en in 2006 Twitter. In 2013, toen deze DWDD University werd uitgezonden, hadden ze het over de Google Now, wat nu de Google Mini is. Je vraagt het aan de Google Mini en het wordt uitgevoerd. Zo gaat het bij huize Zwartjes het in ieder geval wel.

 

In 1985 kwam ‘Back to the Future’ uit in de bioscopen. Uiteindelijk kwamen er 3 films van uit. De gehele serie heb ik meerdere keren in de bioscoop gezien en ik heb ook een special edition van de DVD-box. Met alle 3 films en andere leuke gadgets. Deze serie vind ik nog steeds steengoed. Prachtige en mooie ideeën kwamen er in voor en het blijft gewoon leuk om er naar te kijken.

 

In deel 2 van Back to the Future reisden Marty McFly en Doc Brown naar het jaar 2015. Daar kwamen hele leuke en aparte dingen voorbij. Zoals vliegende auto’s, schoenen die precies op maat werden gezet bij het aantrekken, de precieze weersverwachting, het hooverboard, de grote TV-schermen in het huis van de McFly’s en het op afstand kunnen printen.

 

Hoe leuk is het nu dat ik na vandaag, dat ik veel met de toekomst bezig ben geweest, een ontzettend leuk filmpje uit 2015 tegenkom. Dit gaat over Marty en Doc. Ze komen onverwacht in een talkshow terecht. Marty en Doc vragen de presentator van dit programma de oren van de kop hoe het nu echt is in 2015.

 

Kijk maar gewoon en geniet er maar lekker van.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: Marty McFly en Doc Brown in het echte jaar 2015.

Laatst vernieuwd: 12-11-2020 om 21:43