Oog voor Omgeving

De tijd is wel erg belangrijk

Het is soms flink opletten dat de tracklist voor mijn radioprogramma niet te lang wordt. Minuutje er bij, of er af. Altijd even puzzelen.

 

Het is gelukkig weer gelukt om de tracklist voor het programma van 23 mei weer bij elkaar gevonden te hebben.

 

Dat tellen van de lengtes per track is af en toe goed rekenen, maar gelukkig gaat me dat steeds beter af. Als iemand een appje heeft of zo waarmee je minuten bij elkaar kan optellen. dan houd ik me aanbevolen.

 

Morgen wordt het trouwens ook weer een radiodagje. Dan ga ik weer naar Marum naar de studio van RTV Zulthe. Dan gaan we praten over de invulling van het informatieve programma met een politiek tintje. De bedoeling is namelijk dat ik binnenkort op de maandag te horen ben tussen 18u00 en 19u00. Dit gaat dan altijd live gebeuren. Gelukkig gaat me het praten nu wel goed af voor de microfoon. Ik heb al aardig kunnen oefenen door de 5 proefuitzendingen en de 2 officiële uitzendingen bij Radio Duivenstraat. De tweede hoor je uiteraard aanstaande zondag wel.

 

Ik zie er echt naar uit om naar RTV Zulthe te gaan. Ik maak dan ook kennis met mijn medepresentator. Altijd leuk. Zeker met z’n tweeën wordt het vast een interessant programma op de maandag.

 

Nog even terugkomend op de tijd die je moet vullen in een uurtje radio. Mijn programma moet ongeveer wel 58 minuten duren. Dus heb ik het verkeerd uitgerekend, bijvoorbeeld 5 minuten, dan heb ik wel een probleempje. Gelukkig lukt het me nog steeds en kan ik wellicht ooit deze dagafsluiting ook eens in mijn Oor voor Omgeving laten horen.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Mainframe - 5 minutes.

Laatst vernieuwd: 13 May 2021 om 22:06

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!