Oog voor Omgeving

De schreeuw van de week

Het is zondagavond, dus tijd voor de 7 inch van de week. Vanmiddag draaide ik de 12 inch van de week, en traditiegetrouw draai ik dan op de avond de single-versie.

 

Maar eerst even vertellen wat we allemaal gedaan hebben vandaag. Bert Kuiper was nog bij ons om het werk in onze achtertuin af te maken, want gisteren was het te warm achter ons huis om het werk netjes af te krijgen. Anne en ik gingen rond half 2 er vandoor, want we gingen naar mijn moeder die morgen jarig is. Bert bleef bij ons huis, om alles goed af te ronden en wat wel grappig was, dat Bert ons uitzwaaide  en zei, dat het leuk was dat we er waren. De taxichauffeur raakte hierdoor een beetje in de war, want hij vroeg ons tijdens de rit naar mijn moeder, of we nu naar ons huis gingen of dat we vanaf ons eigen huis wegreden. Haha. Bert uiteraard bedankt voor het harde werken wat hij heeft verricht en wij naar Hoogezand per Valystaxi. Dat was een rechtstreeks en gezellig ritje en het was ook gezellig bij mijn moeder. Mijn nicht Silvia en haar vriend Daan kwamen ook nog bij mijn moeder, dus konden we elkaar weer goed bij praten. Silvia en Daan hielden precies bij hoe de F1 race verliep en toen eenmaal Max Verstappen had gewonnen, vond ik het mooi dat het hem gelukt was.

 

Na het bezoek bij mijn moeder, gingen we naar Hartmut en Cobie. Hartmut haalde ons op vanaf mijn moeders huis en tijdens de rit naar Cobie’s huis, haalden we eerst wat te eten op bij de Cafetaria Brouwer in Sappemeer. Eenmaal bij Cobie, meteen de frietjes gegeten. Nou, die Cafetaria Brouwer in Sappemeer mag zijn deuren wel sluiten. Het was niet echt warm. De frietjes waren veel te hard en te droog. De bestelling was ook niet helemaal in orde en het personeel is ook niet echt slim te noemen. Het bestellen ging al raar en ze luisterden niet goed naar ons, want Anne wilde graag zacht gebakken frietjes, maar die waren gewoon kurk droog en keihard. Dus woon je in Sappemeer, ga dan nooit meer naar Cafetaria Brouwer, want dan is het een verrassing waar je mee thuis komt. Het was ook niet echt druk, dus dat zegt denk ik ook wel genoeg.

 

We hebben het uiteraard wel super gezellig gehad bij Hartmut en Cobie. Lekker wijntje gehad en Anne heeft met Mickey en Luna kunnen knuffelen. De twee kittens. Jaja, Anne kon het niet laten om er mee te knuffelen. Het waren ook hele lieve poesjes natuurlijk.

 

Rond kwart over 9 vanavond was onze taxi er wel en met een gezellig rechtstreeks ritje, waren we om kwart voor 10 wel thuis.

 

Nu even terug naar Duifje Max. Ik schreef al dat ik vanavond de single-versie laat horen van de 12 inch die ik vanmiddag in mijn programma draaide. Dus je krijgt nu Shout te horen van Tears for Fears.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Tears for Fears - Shout.

Laatst vernieuwd: 05 Sep 2021 om 22:54

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!