De radio bestaat gelukkig nog steeds

Gelukkig bestaat de radio nog. Zondag na het journaal van 12:00 uur kun je me daar weer horen in mijn Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat. Ik ga je een mooi, leuk, interessant en bijzonder uurtje aan muziek laten horen.

In mijn hele leven heb ik al heel wat concerten bezocht. Zowel in het binnenland als buitenland. Wat nu zo leuk is, dat ik een bandje laat horen waar ik voor het eerst bij een concert aanwezig was. Ja, als ik die muziek nu hoor, ga ik wel wat glimlachen, maar ik zeg altijd maar, er komt altijd een eerste keer. Dat bandje waar ik toen bij was, speelde toen in mijn woonplaats en ze hadden in die tijd een knetter van een hit. Zo merk je dat er soms rare dingen gebeuren op een dag. Is de dag goed verlopen, zeker als je er daarvoor ook nog een kusje krijgt.

Dan komt duifje Max met de vraag om wat vaker naar de radio te gaan luisteren. Iedereen kijkt maar TV, maar de radio is toch een stuk leuker en boeiender. We gaan met een rood hoedje op naar een prachtig museum, wat voorheen het huis was van Elvis. Daar zorgt hondje Breezer wel voor. Alleen Breezer blijkt toch in een hele andere straat uit te komen als gedacht.

Dan gaan we heerlijk dansen met een prachtige dame en wat is ze dan heerlijk dichtbij. Alleen opeens verlaat de dame je en ben je weer helemaal alleen.

Het dansen met die dame is dan wel afgelopen, maar gelukkig hebben we nog wel de muziek.

1: The Shorts - Comment ├ža va.
2: Yola - Strange things are happening every day.
3: Stephen Duffy - Kiss me, US Remix.
4: Duifje Max met de 12 inch van de week: Queen - Radio Ga Ga.
5: Oleg Byonic - Little Red Hood.
6: Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Paul Simon - Graceland.
7: Venice - Jacaranda Street.
8: ABBA - Dancing Queen, Remix 2022.
9: Roosbeef - Dichtbij.
10: Yes - Leave it.

Maak van je zondagmiddag tot een leuk begin. Leg daarom je oor bij je radio in een willekeurige omgeving vanaf 12:00 uur, dan beleef je een uurtje die je niet zo snel zult vergeten.

Wil je mijn uitzending van vanmiddag nog een keertje beluisteren. Dat kan. Luister naar de 82e aflevering van Oor voor Omgeving.

Het is nu zondagavond. Duifje Max is wat moe, daarom komt hij nu met de wat kleinere en kortere 7 inch van de week. Zoals elke zondag sluit ik af met de singleversie van de geweldig mooie 12 inch van de week die je vanmiddag ook weer langs hoorde komen als vierde plaat in mijn uitzending. Je hoorde dit keer een rustige 12 inch, teweten George Michael met A Different Corner. Dat allemaal dankzij de stoere en sterke Max.

Bonne nuit!

Dagafsluiting: George Michael - A Different Corner.

Laatst vernieuwd: 27-11-2022 om 22:15

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!