Oog voor Omgeving

De muziek gaat nooit meer weg

De week begon met 2 lekkere studiodagen. Maandag de playlist uitgezocht en gisteren het 1 en ander in elkaar gemixt. Het is allemaal weer gelukt en wat ook erg leuk is, dat ik me wat meer ga bezighouden met mijn eigen podcast.

 

Mijn SoundCloud-omgeving heb ik al en daar wil ik gewoon nog wat meer mee doen. De plannetjes heb ik al een beetje in mijn hoofd zitten, alleen hoe het er precies uit komt te zien, of laat ik het zeggen, horen, daar ga ik nog even lekker over nadenken. Uiteraard blijf ik wel bij de kleinste, leukste en kleurrijkste omroep van Hilversum, Radio Duivenstraat. Dat blijft een hartstikke leuke groep en mijn zondagse uurtje vind ik echt heel mooi. Tijdens jouw zondag-lunch blijf ik je verrassen met allerlei leuke jasjes. ;)

 

Gisteravond had het kernteam van Oogvereniging Groningen weer haar maandelijkse vergadering. Dat was zoals elke maand een goed gevulde agenda. Na deze vergadering ging ik met nog 2 heren naar café De Klikspaan. Dat is altijd reuze leuk. Weer veel gepraat over hele andere dingen dan in de vergadering, want het sociale gedeelte is natuurlijk ook belangrijk. Ik had het onder andere over mijn podcast-plannen en natuurlijk weer even reclame gemaakt voor mijn 2e verjaardag van mijn Oortje aanstaande zondag. Om 23.15 uur was mijn taxi er alweer om me naar mijn lieve Anne te brengen.

 

De komende tijd ga ik me wat meer storten op de muziek. Dat doe ik al natuurlijk, maar ik ga me wat meer tijd gunnen om mijn eigen podcast wat meer leven in te blazen. Mijn prachtige hobby voortzetten en nog lekker elke week muziek draaien bij Duivenstraat.

 

Zo kom ik op de dagafsluiting van vandaag. Ik blijf lekker draaien in Hilversum, want dat blijft elke zondag kicken dat ik live te horen ben tussen 12.00 en 13.00 uur en dan ook nog mijn eigen ideeén uitwerken in mijn podcast. De muziek gaat nooit meer weg.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Faithless - Don’t leave.

Laatst vernieuwd: 03-05-2023 om 22:08

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!