De mug

De zomer is al een tijdje geleden voorbij. Sterker nog, over exact een maand zitten we al in de winter. Elk seizoen vind ik wel wat hebben.

 

Het begint al kouder te worden. Ik moest vanmorgen de grijze container op pad zetten en de laatste vuilniszak moest er ook nog in. Daar had ik wel wat kracht voor nodig, daar de deksel van de container redelijk was vast gevroren. Uiteraard was me dit gelukt. Zo kon ik dan lekker aan de slag met mijn e-mailtjes, mijn column die ik woensdag ga plaatsen voor RTV Zulthe en Desiree, onze huishoudelijke hulp, was vanmiddag ook nog aan het werk. Ook heb ik mijn aflevering voor zondag nog naar de FTP-server van Radio Duivenstraat gestuurd, met daarbij mijn promo-tekst voor dezelfde aflevering.

 

Anne en ik hebben al een tijd lang een mug in de slaapkamer. Niks mis mee, maar totdat Anne bijna wordt lek geprikt. We hadden vorige week al het 1 en ander onderzocht, maar toen vonden we maar 1 mug, dus die hebben we ook lekker geplet. Jaja, dierenmishandeling, maar wie aan mijn lieve Anne komt, krijgt het met mij te doen.

 

Alleen vanmiddag ontdekte Desiree een aardig aantal muggen op 1 plek. Ruim 10 stuks. Ze pakte de stofzuiger en hoppa, daar gingen ze. Eindelijk de bron gevonden van deze muggenplaag. Althans we hopen dat het nu echt voorbij is met het prikken in de nacht.

 

Als er nu nog 1 mug rond vliegt, ga ik er persoonlijk voor zorgen dat die het ook niet overleefd. Alleen vraag ik me af hoe het kan dat die muggen het overleven. Het is buiten al lekker koud en dus zou je denken dat ze niet meer naar binnen vliegen, maar kennelijk zitten die krengen al een tijdje in een warm plekje in ons huis.

 

Ik heb  daarom een leuke dagafsluiting. Van mijn favoriete rockband uit Dublin, Ierland.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: U2 - The Fly.

Laatst vernieuwd: 22-11-2021 om 21:45

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!