Oog voor Omgeving

De liefde overwint alles

In deze tijd doen we alles op gepaste afstand. Althans wij wel. In de Randstad denken ze daar heel anders over, maar gelukkig woon ik daar niet en voel ik me best veilig hier.

 

Er zijn hier ook altijd wel mensen die de regels maar niks vinden, maar gelukkig zijn al mijn vrienden en zakelijke contacten allemaal verstandig en voel ik me vrij om bepaalde afspraken te kunnen maken,.

 

Het missen van een knuffel doe ik nog steeds of een hand geven is sinds maart ook niet meer gebeurd. De wereld zit gek in elkaar, maar gelukkig redden Anne en ik ons prima.

 

Ebel kwam vandaag weer een stukje vlonder in elkaar zetten, maar doordat het begon te regenen moest hij helaas alweer stoppen. Daarna kwam Hartmut hier om eerst lekker te gaan eten bij ons met heerlijke pizza’s van De Mazzel uit Leek. Hartmut en ik haalde het op en ik vond het super leuk om Sadri en Ben weer eens te zien. Alweer veel te lang geleden, maar we gaan dit vaker zo doen. We hadden vandaag ook nog ons huishoudelijke hulp over de vloer. Alles weer lekker schoon en zo kunnen we goed de nieuwe week verder vervolgen.

 

Roosbeef zingt in een liedje dat alles op gepaste afstand moet gebeuren. Maar gelukkig mogen Anne en ik heeeeeeeel dichtbij elkaar zijn, mogen we met elkaar knuffelen en zo komen wij deze Coronatijd wel door. De liefde overwint alles.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: Roosbeef - Dichtbij.

Laatst vernieuwd: 01 Dec 2020 om 01:18

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!