De liefde is soms ver te zoeken

Vanmiddag hebben jullie weer kunnen genieten van mijn Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat. Zelf vond ik dit de beste uitzending tot dusver. De lassen waren erg mooi en uiteraard vond ik de muziek ook heerlijk klinken.

 

Nadat de uitzending was geweest, ben ik in mijn studio gekropen om de twaalfde uitzending voor te bereiden. Dit is ook weer gelukt. Waarschijnlijk ga ik morgenmiddag de gehele uitzending al in elkaar knutselen, dus dan ben ik voor volgende week zondag alweer klaar. Er zitten hele bijzondere tracks tussen. Het wordt in ieder geval nogal een Japanse bedoeling. Meer ga ik er nog niet over verklappen.

 

Vanmiddag, toen ik eenmaal klaar was, zag ik dat ik een tweet las op Twitter, dat er iemand zei dat er in mijn uitzending binnen 1 minuut wel 3 keer de naam van mijn radioprogramma werd genoemd. Althans, ik zag dat de tweet om 12u03 werd geschreven, dus 1 voordeel, luisterde die persoon tenminste goed naar mijn Oor voor Omgeving op Radio Duivenstraat. Wel leuk. Dan weet ik tenminste dat ik sowieso een luisteraar had vanmiddag. ;)

 

De montage van vanmiddag ging goed. De tracks heb ik lekker aan elkaar kunnen babbelen en daar hoor je volgende week dus het resultaat van. Jaja. Mijn beginjingle, waar Oor voor Omgeving in 1 minuut 3 keer te horen is, en daarna een pracht lijst van muziek te gehoren brengt, kan ik in ieder geval zeggen, dat ik trots ben op mijn radioprogramma en dat ik merk dat je het ook leuk vind. Daar gaat me het juist om. Jij kan er van genieten, en daar geniet ik dan weer van.

 

Het is in ieder geval zo, dat ik je volgende week weer een verrassend, boeiend en leuk lijstje voor je heb bedacht. Inclusief dus mijn beginjingle. ;)

 

Zoals elke zondagavond, sluit ik af met de 7 inch van de week. Duifje Max leverde me vanmiddag de 12 inch van de week tijdens mijn uitzending, dat was deze keer de 12 inch van Donna Summer, de echte klassieker, en nu kun je genieten van de single-versie van I Feel Love.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Donna Summer - I Feel Love (Single version).

Laatst vernieuwd: 18-07-2021 om 22:34

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!