Oog voor Omgeving

De lammetjes waren wat stil

Anne met een heel lief lammetjeZaterdag was het een leuke dag op de Streekproductenmarkt Nienoord. Er waren namelijk heel wat lammetjes geboren bij Mike en Ria van der Most en die kon je mooi bekijken in de stal.

 

Ik als PR-mannetje van de streekmarkt, had er al heel veel aandacht aan besteed. Zowel in het persbericht wat door het hele Westerkwartier en daarbuiten werd aangekondigd, maar uiteraard ook op de Facebook-pagina van de Streekproductenmarkt Nienoord.

 

Anne en ik gingen samen met Allard naar de markt afgelopen zaterdag. Zo hebben we heerlijke gebakjes gekocht en ook boerenkaas met Griekse kruiden. Maar Anne wilde dolgraag de lammetjes bekijken. Dit hebben we ook gedaan. Ze waren nog super jong. Er lag zelfs een lammetje nog onder een warme lamp. Anne heeft nog een lief lammetje geaaid en zo was haar zaterdag sowieso al geslaagd.

 

Na de markt ook nog boodschappen binnengehaald en daarna heerlijk en gezellig gegeten bij De Mazzel bij Sadri en Ben. De zaterdag was dus meer dan geslaagd.

 

Ik heb wel een bijzondere dagafsluiting voor je klaar staan. We vonden de lammetjes afgelopen zaterdag aardig stil. We vroegen ons zelfs af of de lammetjes er wel waren. Gelukkig wel, want zoals je op de foto hierboven kunt zien, heeft Anne een prachtig lammetje geaaid.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: The Silence of the Lambs Opening Titles.

Laatst vernieuwd: 07 Mar 2023 om 00:25

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!