Oog voor Omgeving

De dinsdag staat nu elke week op de radiostand

Het is vrijdag. Toch wel mijn blogavond denk ik. Het is alweer omgevlogen de afgelopen week, maar ik heb ook absoluut niet stil gezeten. Laat ik maar een klein week overzichtje gaan schrijven.

 

Maandag begon meteen al goed. Ik had mijn 126e aflevering naar Radio Duivenstraat gestuurd en maandagmiddag moest Anne naar het UMCG bij de afdeling MKA zijn, waar onder andere ook de mondhygiëniste zit. Anne is nog steeds onder controle bij deze afdeling vanwege de bestralingen van 5 jaar geleden. Gelukkig zag alles er goed uit. Zelfs na de mishandeling van 29 augustus bij Mondzorg Leek, waar ik je al eerder over vertelde in mijn blog. Na dit festijn, bracht Sanne, de mondhygiëniste, ons naar het restaurant van het UMCG. Daar hebben we eens lekker gegeten. Niet een broodje, maar gewoon een heerlijke maaltijd. Daar hebben ze echte Franse frietjes. Echt heerlijk. Dit was gewoon gezellig en dat in het ziekenhuis. Perfect.

 

Dinsdag is vanaf nu echt mijn radiodag geworden. Ik had al wat vrijwilligerswerk aan de kant geschoven, zo ben ik geen kernteamlid meer van de Oogvereniging Regio Groningen en ga ik per 2024 ook stoppen met het PR-werk van de Streekproductenmarkt Nienoord. Ik plan vanaf nu geen externe afspraken meer op de dinsdag. Ik vind het niet echt fijn om mijn radiowerkzaamheden te verdelen over een aantal dagen. Daarom zet ik de dinsdag vast voor een hele dag knutselen aan mijn nieuwe aflevering. Zo ging het dinsdag dus ook. Ik stond keurig om 8.30 uur op en begon om 10.00 uur met mijn nieuwe aflevering. Ik had de playlist al klaar, alleen moest ik dat nog aan elkaar praten en daarna in elkaar mixen. Dit verliep dit keer wat stroefjes. Kennelijk was ik even niet scherp genoeg, maar uiteindelijk is het wel een hele geslaagde aflevering geworden. De lasjes, dus de overgangen van de ene naar de andere plaat, zijn prachtig gelukt en ik ben ook wel tevreden over mijn eigen babbels. Rond 16.30 uur was ik met het alles klaar, met de pauze meegeteld.

 

Woensdag was dan het Oogcafé Westerkwartier aan de beurt. Zoals elke 4e woensdagmiddag van de maand organiseer ik namens de Oogvereniging deze middag. Er waren 10 mensen aanwezig en het was super gezellig. Na het Oogcafé gingen we eerst borrelen en daarna dineren bij de Dorpskamer van Leek. Anne, Hilda, Tineke en ik hebben een hele fijne middag en avond gehad. Heerlijk op het terras gezeten, want het was iets van 21 graden en rond een uurtje of 18.00 uur gingen we naar binnen om te dineren, waar we enorm van hebben genoten. Het was heerlijk en super gezellig.

 

Gisteren, dus donderdag, ging ik voor de Streekproductenmarkt Nienoord aan het werk. Het persbericht schrijven voor de streekmarkt van 7 oktober en ook nog wat werk verricht voor het Platform Toegankelijk Westerkwartier. Anne kreeg Doron op bezoek. Doron is van Factor 5 en zij is er voor om Anne te helpen met het zoeken naar een hobby, maar ook om weer wat meer dingen te kunnen gaan doen waar ze al een tijdje naar verlangd. Dorn wordt betaald door de WMO en het klikt gelukkig erg goed tussen de twee dames. Doron is heerlijk enthousiast en zo zijn ze donderdagmiddag even het centrum van Leek in geweest om bij de Action wat dingen te gaan kopen.

 

Vandaag heb ik het persbericht verstuurd voor de Streekproductenmarkt Nienoord en vanmiddag had Anne een afspraak bij de kapper en ik ging gezellig met haar mee. Na de kapper gingen we maar weer eens naar de Dorpskamer van Leek om eerst weer lekker te borrelen en daarna te dineren. Ook dit was weer super knus en gezellig.

 

Jaja, weer veel gebeurd in deze week. Ik vind het zelf erg fijn dat ik de dinsdag nu vast heb genageld voor wat betreft mijn radiowerk. Zo weet ik zeker dat ik elke week op tijd mijn aflevering bij Radio Duivenstraat kan inleveren voor de zondagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur. De laatste tijd moest ik dit allemaal tussen de verschillende werkzaamheden door doen, maar daar wil ik van af en vandaar deze keuze.

 

Zo kom ik toch maar weer op de dagafsluiting van vanavond.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Burak Yeter & Danelle Sandoval - Tuesday.

Laatst vernieuwd: 29 Sep 2023 om 23:32

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!