De blauwe AppleWatch 7 is binnen

Daar is het dan. Mijn geweldig mooie Apple speledingetje. De AppleWatch 7.

 

Gisteren belde Hartmut me op met de mededeling dat de 7 bij de Media Markt in Groningen een mooi prijsje had gekregen. De blauwe. Die wilde ik ook graag hebben. We spraken af dat we vanmiddag elkaar rond 14:45 uur zouden treffen bij de Media Markt en dat is uiteraard ook gelukt. Ik was er wel wat later, want het was wat druk in de stad, maar de AppleWatch had Hartmut al opgehaald bij de winkel.

 

We liepen naar de auto van Hartmut, met het weer vandaag dus in de regen, en eenmaal in de auto gingen we de AppleWatch installeren. Nou ja, dus niet. De batterij van het klokje was dus leeg. Het voordeel was wel, dat Hartmut het bandje keurig aan het klokje kon monteren. Dat was me vast niet alleen gelukt.

 

Ik deed het wel meteen om aan mijn pols en het zit super lekker. Ik voelde het niet eens. Hartmut bracht me met zijn auto naar de ingang van de Media Markt, zodat de taxichauffeur me weer kon vinden om me naar huis te brengen.

 

Thuis meteen het klokje op de lader gelegd, wat een handig systeem trouwens, en tijdens het opladen gingen Anne en ik naar een etentje bij de kerk in Leek. Dit heet ‘Samen aan tafel’. Dit was trouwens reuze gezellig.

 

Rond 19:45 uur waren we wel weer thuis en net als vroeger, dook ik meteen naar mijn nieuwe speledingetje om het te installeren.

 

Dit installeren ging goed. Alleen heb ik het 2 keer moeten installeren. De eerste keer ging het ook wel goed, maar kennelijk had ik toen de taal Engels als hoofdtaal gekozen. De VoiceOver was wel in het Nederlands, maar alle knoppen en geselecteerde onderdelen werd in het Engels voorgelezen. Dat vind ik niet mooi. Dus meteen mijn AppleWatch weer opnieuw geïnstalleerd en nu is het gelukkig goed.

 

Het was wel even klooien met het koppelen met de iPhone. Technisch super simpel, maar doordat ik niet kan zien om de AppleWatch precies in het vakje van de iPhone te laten zien, ging ik dit handmatig doen. Super makkelijk, alleen de code die ik dan moet intikken op mijn iPhone, werd zo snel voorgelezen door mijn AppleWatch, dat ik na 4 keer opnieuw een nieuwe code moest vragen, waren de 2 prachtige speledingetjes echt verliefd op elkaar geworden en waren ze dus aan elkaar gekoppeld. Jippie.

 

Meteen de instellingen bekeken en wat aangepast en nu is de AppleWatch voorlopig wel zo geïnstalleerd dat ik er tevreden over ben.

 

Het horloge zit echt super lekker. Ik voel het amper. Het bandje is ook mooi afgewerkt. Geen flapje aan het einde van het bandje. Het zit prachtig verwerkt in de band zelf. Echt op z’n Apples.

 

Af en toe hoor ik wat bliepjes en pingeltjes en voel ik wat trillen op mijn arm, maar dat went vast wel. Haha.

 

Als dagafsluiting heb ik ook een hele leuke koppeling voor ogen. Net als de AppleWatch en de iPhone, waren Zangeres Zonder Naam en Normaal ook zomaar aan elkaar gekoppeld. Alleen hadden ze daar waarschijnlijk geen code voor nodig, maar wel een leuke plaat.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Zangeres Zonder Naam & Normaal - Rock around the clock.

Laatst vernieuwd: 17-11-2022 om 22:38

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!