Oog voor Omgeving

De 40e week begon onder andere in mijn radiostudio

De 40e week is weer begonnen. De maandag is aangebroken en dus is de zondag voorbij. We hebben een geweldig gezellig weekend achter de rug. Bert Kuiper was bij ons 2 dagen aan het logeren en het is prachtig te zien hoe goed het nu weer met Bert gaat. Gisteren had ik natuurlijk mijn radioprogramma tussen 12:00 en 13:00 uur. Dit ging zoals elke week lekker.

 

Je weet dat ik altijd een verhaaltje schrijf over mijn radioprogramma, maar dat gaat vanaf deze week er iets anders uit zien. Hoe weet ik nog niet, maar omdat ik zondag mijn 75e aflevering ga uitzenden bij Radio Duivenstraat, Jaja, al 75 weken ben ik ontzettend lekker bezig met mijn mooiste hobby ooit, ga ik het ook iets anders promoten. Over hoe en wat merk je vanzelf wel ergens deze week. Dit wordt voor Radio Duivenstraat zelf ook even wennen natuurlijk, maar wie weet bevalt het hun wel.

 

Verder had ik vandaag om 9:00 uur al een vergadering. Niet zover van huis. Iets van 10 minuten lopen. Het was lekker weer, dus werd ik ook fijn wakker tijdens de wandeling. De vergadering was in De Schutse en alle gebruikers van De Schutse waren wel aanwezig. Alle verenigingen en organisaties die gebruik maken van verschillende ruimtes, konden hun zegje doen. Ik zat er namens de Oogvereniging Groningen, want elke 4e woensdag van de maand maken we gebruik van een mooie zaal binnen De Schutse.

 

Na de vergadering ging ik de radiostudio in. Wat mixwerk en zo. Dit was wel even een klusje, maar het is allemaal perfect gelukt. Dit hoor je op korte termijn vanzelf wel langskomen in mijn Oor voor Omgeving.

 

De komende 2 dagen wordt het ook lekker druk. Morgenavond de kernteamvergadering van de Oogvereniging Groningen, woensdagochtend een schouw in Leek samen met het Platform Toegankelijk Westerkwartier en woensdagmiddag de bestuursvergadering van de Streekproductenmarkt Nienoord.

 

In ieder geval hoef ik me niet te vervelen de komende dagen, wat dus begon met heerlijke muziek in mijn radiostudio.

 

Als dagafsluiting heb ik een hele bijzondere remix van Ethnicolor van Jean-Michel Jarre. Het origineel staat op het album Zoolook uit 1984 en ik kwam met toeval deze mix tegen op internet. Wie weet ga ik deze wel eens draaien in mijn Oortje.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Ethnicolor, Remix 2022.

Laatst vernieuwd: 03 Oct 2022 om 23:42

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!