Dans je mee aanstaande zondag?

Het wordt zondag bij Oor voor Omgeving een bijzondere uitzending. Lekker dansbaar, maar ook muziek waar je lekker bij kan weg dromen. Vanaf 12:00 uur hoor je bij Radio Duivenstraat een leuke lijst aan muziek, waardoor je een hele goeie middag krijgt.

De eerste plaat is eigenlijk meteen wel bijzonder. Dankzij Live Aid in 1985 is deze plaat tot stand gekomen. Mick en David dansen heerlijk in de straten van Tokyo, Zuid Amerika, Australiƫ, Frankrijk, Duitsland en het verenigd Koninkrijk. Met dit plan om de gehele wereld aan het dansen te krijgen, kun je beter een persoonlijke coach gaan regelen. Dat het niet altijd goed zal gaan is niet zo erg, want dan bied je gewoon je excuses aan. Een reisje naar Bangkok is misschien dan wel leuk om te maken. Om dit nu met de trein te gaan doen, lijkt me niet altijd even handig. Met je lief in een echte trein rondreizen is altijd wel leuk natuurlijk. Soms gebeurt het wel, maar soms ook niet. Tijdens de reis hoor je het geluid van de wielen en heb je even een moment om tot bezinning te komen om je desnoods er maar aan over te geven omtrent deze drukke plannen. Ben je eenmaal weer thuis, merk je pas hoe gelukkig je bent met de liefde uit je leven.

Duifje Max zorgt voor een leuke 12 inch, waarvan je van dit liedje nog urenlang het refrein in  je kop blijft zitten, en hondje Breezer heeft wel een heel bijzondere band uit Berlijn gevonden die voor hem een mooie concertregistratie mee heeft gegeven, zodat ik je dit kan laten horen zondagmiddag.

Een variabele rit, met veel uitdagingen. Net zo als deze lijst die je zondag vanaf 12:00 uur kunt gaan beluisteren.

1. Mick Jagger & David Bowie - Dancing in the Street.
2. Depeche Mode - Personal Jezus, The Stargate Mix.
3. Kon Kan  - I beg your pardon, Extended version.
4. Duifje Max met de 12 inch van de week: Murray Head - One night in Bangkok, Extended version.
5. Asgeir - After glow.
6. Hondje Breezer met het concertkaartje: Tangerine Dream - Love on a real train.
7. Erasure - Sometimes, Shivermix.
8. George Michael - Spinning the wheel.
9. U2 - Moments of surrender.
10. Antony & The Johnsons - Fistful of love.

Wil je dit allemaal niet missen, leg je oor dan zondag vanaf 12.00 uur bij je computer, smartphone, tablet of welke radiodrager dan ook in een willekeurige omgeving, dan begint je middag tenminste met leuke en verrassende muziek.

Tot zondagmiddag!

Je kunt dit altijd live via Tune-in beluisteren: Luister live naar Radio Duivenstraat.
Wil je liever een andere speler uitkiezen, kijk dan op de website van Radio Duivenstraat.

Laatst vernieuwd: 13-10-2021 om 10:43

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!