Oog voor Omgeving

Dankzij de equinoxe staat de kledingkast als een huis in ons huis

Deze zaterdag was een bijzondere dag. Ik was nog een super klein beetje jarig en we hebben een prachtig nieuwe kledingkast.

 

We kregen Allard en Bram op bezoek. We konden een tweedehands kledingkast scoren voor weinig geld en die kwamen de beide heren brengen en in elkaar zetten. We hadden de kast nog niet gezien, maar volgens de beschrijvingen die Allard ons had verteld eerder deze week, moest het wel een mooie zijn.

 

Voordat er aan de kast werd gewerkt, kreeg ik nog een verlaat verjaardagscadeau van Allard en Anne gaf me ook nog iets heel moois. Ik kreeg van Allard een prachtig t-shirt en van mijn lief kreeg ik een reclamebord. Dit alles in het thema van Jean-Michel Jarre’s Equinoxe. Het mooiste album van Jean-Michel, althans dat vind ik. Dat album is uitgebracht in 1978. Het t-shirt past perfect en het reclamebord staat nu eerst in de woonkamer, maar gaat binnenkort naar mijn radiostudio als decoratie.

 

Na dit alles werd er aan de kast begonnen. Eerst de oude kast uit elkaar slopen. Deze kast is al 40 jaar oud. Het is zo’n witte kast die je standaard in een huurhuis vindt. Het slopen van de kast ging vrij snel. Nadat de kast weg was en de ruimte was schoongemaakt, kon er begonnen worden aan de nieuwe kast. Dit was wel even een klusje. De nieuwe kast is van notenhout en dus een stuk zwaarder en steviger dan die oude. Er zitten twee schuifdeuren aan, zodat de kleding ook altijd netjes en stofvrij blijft. Bij de oude kast zaten de deuren er niet meer bij.

 

Na wat sjouw werk en timmerij, was de nieuwe kast in een kleine 2 uurtjes helemaal in elkaar gezet.

 

Het is echt een prachtige kast. Lekker ruim. Al mijn kleding past erin en de deuren sluiten echt heel mooi en soepel. De kledingkamer zelf ziet er nu ook een stuk mooier uit. Blij dat die oude witte kast voorgoed uit De Gorn is verbannen.

 

Nadat alles klaar was. Gingen Allard en Bram er weer vandoor. Uiteraard de beide heren hartelijk bedankt voor alles en na het eten ben ik de kast aan het vullen geweest. Alle Kleding hangt en ligt er nu in. Werkelijk geweldig. Nu maar hopen dat ik de juiste kleding kan vinden als ik bijvoorbeeld een andere trui wil aantrekken. Ach, dat komt vast wel goed.

 

Het was dus een super productief dagje. Prachtige kast gescoord en twee hele mooie cadeau’s gekregen, wat wil dit mannetje nog meer.

 

Ik heb een mooie dagafsluiting voor je klaarstaan. Het zijn de eerste 3 tracks van de B-kant van de LP Equinoxe, beginnende met Equinoxe V.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Jean-Michel Jarre - Equinoxe V, VI, VII.

Laatst vernieuwd: 05-11-2022 om 23:33

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!