Concertkaartje gevonden bij Breezer op Dierenbegraafplaats Larixhof te Wilhelminaoord

Wat hebben Anne en ik een mooie dag achter de rug. We zijn vandaag naar Wilhelminaoord geweest en om precies te zijn bij Dierenbegraafplaats Larixhof.

 

Ik stond op tijd op. Wou mijn column publiceren voor RTV Zulthe en daarna nog wat zakelijke mailtjes de deur uit gestuurd en rond 13:30 uur kwamen zoals afgesproken Ebel en IJmtje bij ons thuis. We gingen met hun naar Larixhof en zo konden we ook meteen hun splinternieuwe auto bewonderen. Een Ford Kuga. Prachtige auto. Ik zei nog, dat ik het jammer vind, dat ik geen auto meer kan rijden. Met de mooie huidige technieken lijkt me het rijden van zo’n mooie auto echt geweldig. Maar als passagier is het ook zeker genieten in de Ford Kuga.

 

Het ritje naar Wilhelminaoord was gezellig. Eenmaal aangekomen kwamen we de beheerder nog tegen. Er was namelijk een begrafenis van een hondje. Maar wij konden wel naar de diertjes van Anne. Ebel liep met ons mee. IJmtje bleef bij de auto en zo kwamen Anne en ik veilig bij Breezer, Rampie, Paqieta, Winnie, Lucy, Tigra, Lana en Lena.

 

Het was een prachtig moment. De laatste keer dat we bij Anne haar vriendjes waren, was al een jaar geleden. Anne voelde zich helemaal tevreden dat ze er was. Uiteraard vind ik het prachtig bij Larixhof en ik geniet volop van Anne, hoe ze nog van haar diertjes houdt.

 

We hebben tijdens deze sessie ook mooie en goeie dingen besproken met Ebel. Zo merk je echt dat we toch prachtige en lieve vrienden hebben. Het zijn allebei kanjers.

 

We zijn toch wel een uur bij de diertjes geweest. Het was genieten. Niet koud. Er van genoten. De grafjes weer even netjes gemaakt en daarna weer naar Tolbert gereden. Eerst even naar Leek om bij Boer’n Trek wat patatjes te gaan halen, waar ons op viel, dat er totaal geen mondkapjes werden gedragen door de bezoekers en dat het personeel nog vroeg of de bestelling werd afgehaald of ter plekke werd genuttigd. Dat laatste kan helemaal niet, vanwege de Coronaregels, maar ach, het zal wel aan het kleur haar van die meid hebben gelegen. ;)

 

Eenmaal weer thuis. Hebben we met ons viertjes heerlijk gegeten en daarna nog lekker lang na getafeld. Wat was het gezellig. Ebel zat goed op de praatstoel en IJmtje had het ook echt naar haar zin, want zij was ook lekker mee aan het genieten van het alles. Echt een topdag gehad. Het is altijd super leuk met onze DuursMaatjes.

 

We hebben onder andere hondje Breezer weer eens bezocht. Er lag een heel klein concertkaartje bij zijn grafje van een hele grote en goeie band. Dat is nu de dagafsluiting geworden.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: U2 - Joshua Tree Tour 1987, Live @ Syracuse.

Laatst vernieuwd: 13-01-2022 om 00:46

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!