Bloemen in je haar

Het was een heerlijke zondag. Uitgeslapen tot 10u00. Goed geslapen en last van de warmte heb ik niet gehad.

 

Vanmiddag kwam Marian bij ons op visite. Mijn oudste nicht. Ze is zwanger en we hebben het uiteraard over haar zwangerschap gehad. We probeerde er achter te komen hoe het kindje gaat heten, maar we hebben het niet geraden. Nou ja, dat maakt het uiteraard altijd extra spannend wat de naam wordt.

 

We hebben het ook even over mijn USA-reis gehad, die ik nooit heb gedaan. Ik zou in 2014 naar de USA. Naar New Orleans, Nashville, Memphis en Alabama. Alleen doordat ik geen geschikte buddy kon krijgen, en het reisbureau me eigenlijk me in de steek liet, is dat nooit werkelijkheid geworden. Ach, het is niet anders, en gelukkig kan ik de country en blues altijd nog horen via Spotify, alleen wou ik de USA wel eens bezocht hebben in de muziek-staten. Zoals Mississippi en Tennessee.

 

We kregen van Marian een hele mooie bos bloemen. Ze ruiken heerlijk en staan nu op onze eettafel.

 

Marian ging er rond 17u00 weer vandoor. Het was super gezellig en we hebben elkaar weer goed bijgepraat.

 

Vanavond kwam mijn zus op bezoek. Jaja, echt een familiedag zeg maar. Ook zei had een bos bloemen mee genomen, maar die waren afkomstig van mijn moeder. Erg attent natuurlijk. Van Tineke zelf kregen we een theelichtje met een theepotje in de vorm van een olifantje. Ontzettend mooi en het past eigenlijk prachtig bij ons concerttrommeltje. Het lijkt wel het zelfde materiaal. We hebben dit olifantje heel mooi in de vitrinekast staan. Ook met Tineke hebben we het gezellig gehad. Over Marian, Silvia, Daan, over haar zelf natuurlijk en over haar tackel Robby. Die is wat ziekjes en daar maakt ze zich wel een beetje zorgen over.

 

Om 22u30 ging ze er weer vandoor. Zo merk je dat je in 3 dagen tijd al heel wat familie hebt gezien. Dit allemaal dankzij ons papieren-huwelijk. Prachtige cadeautjes gekregen en heel veel gezelligheid.

 

Ik had het net over die USA-reis. Maar ook over mooie bloemen gesproken. Vandaar deze muzikale dagafsluiting.

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Scott McKenzie - San Francisco.

Laatst vernieuwd: 09-08-2020 om 23:42