Oog voor Omgeving

Blij met mijn kale koppie

Het is vandaag alweer maandag. Ik heb verschillende dingetjes gedaan. Mijn verhaaltje over de uitzending van komende zondag geupload naar Duivenstraat en het is altijd leuk om dit daarna te plaatsen op Facebook en Twitter. Dat had ik gisteren ook al gedaan natuurlijk via dit blog, maar goed, nu zijn de meeste Facebookpagina’s die te maken hebben met radio ook op de hoogte van mijn komende uitzending.

 

Daarna boodschappen gedaan. De warmte viel me nog mee. Er stond een klein windje en ik had dit keer mijn korte broek aan en een spierwit petje. Toen ik de Jumbo in liep, was het lekker koel. Eenmaal weer buiten, viel me de klap van de warmte ook nog mee. Dus kennelijk was het nog niet zo super heet als dat ze morgen ons beloofd hebben.

 

Daarna ging ik iets spannends doen. Ik kreeg gisteren een scheermesje, die tijdens het scheren trilt. Nou ja, ik moet wel een knopje in drukken en volgens enthousiaste reacties over dit scheermesje, moet het scheren echt een fluitje van een cent zijn. Ik scheer me altijd nat, dus dat was het spannende er niet aan. Nee, ik ging dit keer mijn gehele hoofd kaalscheren. Jaja, dus helemaal glad. Kijken hoe geweldig dit scheermesje zijn werk ging doen.

 

Dat viel absoluut niet tegen. Sterker nog, binnen 10 minuten zat er geen haartje meer op mijn hoofd, op mijn wenkbrauwen na natuurlijk. Hihi.

 

Het ging super. Lekker glad en Anne was meteen enthousiast en vond mijn hoofd heerlijk zacht aanvoelen. Dus ik zit nu naast Anne met haar handjes in mijn verdwenen haar. Haha.

 

Ik heb nu een toepasselijke dagafsluiting. Elvis Presley zong eens tijdens een concert het liedje Are You Lonesome Tonight. Tijdens het zingen tijdens dit concert, zong hij een afwijkende tekst. Hij zong: If you have a boldhead, and wish you had hair. Toen hij dit had gezongen, zag hij een kale man in het publiek zitten en Elvis moest daarom enorm hard lachen. Dit live-fragment is zelfs als single uitgebracht. Er gingen meerdere verhalen rond wat de oorzaak was van Elvis zijn lachbui, maar als je goed luistert naar de tekst, hoor je dat zinnetje wat ik net aan je liet lezen, vanzelf wel voorbij komen.

 

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn kale koppie. Lekker koel en ik denk dat ik het zo maar even laat. Bevalt me prima zo.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Elvis Presley - Are You Lonesome Tonight, Laughing version.

Laatst vernieuwd: 18 Jul 2022 om 22:09

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!