Oog voor Omgeving

Binnenkort in het donker dansen op onze vlonder

Sinds 2017 schrijf ik elke avond mijn muzikale dagafsluiting. Eerst op Facebook en sinds 1 mei dit jaar op deze site in mijn Blog. Sterker nog, dit is de 200e dagafsluiting op mijn site. Een mooi aantal dacht ik zo. Wees gerust, ik ga er vrolijk mee door.

 

De tweede sessie van fase 3 voor wat betreft onze voortuin is vandaag weer begonnen. Una en Ebel waren er allebei wel rond half 11 vanmorgen en ze hebben tot 17u00 doorgewerkt. De fundering van de vlonder lag er al. Nu was het geraamte en de hardhouten planken aan de beurt. Dat ging erg goed. Het was koud. Af en toe even naar binnen en daarna weer aan het werk. Er liggen nu 5 planken bovenop. Het liep soepel, maar omdat er toch iets meer werk in zat, is de vlonder niet helemaal klaar. Ebel komt 1 dezer dagen de rest van de planken leggen en dan is onze vlonder klaar. Het wordt super. Bij het uitleggen van de planken, om te kijken of de vlonder precies past op het geraamte, kon ik al zien hoe het er uit ziet als alles bedekt is. Dit wordt een prachtige vlonder.

 

Una en Ebel hebben de gehele tijd in de kou gewerkt. Het werd niet warmer dan 3 graden. Daarom zijn we erg blij dat ze toch hebben doorgepakt. Echte kanjers waar je echt op kunt rekenen.

 

We hadden gehoopt dat het allemaal klaar zou zijn, maar nog even geduld hebben. Ach, is het niet vanavond, dan is het ergens deze week wel dat we op onze vlonder kunnen dansen in het donker.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: Bruce Springsteen - Dancing in the Dark (12 inch).

Laatst vernieuwd: 29 Nov 2020 om 23:09

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!