Oog voor Omgeving

Binnen 1 maand veel nieuwe muziek in mijn verzameling

Depeche Mode heeft vandaag een geweldig mooi nieuw album uitgebracht. Het is het 15e studio-album en heet Memento Mordi en is het eerste album zonder Andrew Fletcher. Ik heb inmiddels alle tracks wel beluisterd en het is gelukkig nog de bekende Depeche Mode sound.

 

Ik heb Ghosts Again, het derde nummer van het album, al eens gedraaid in mijn radioprogramma, maar alle tracks van het album, 12 stuks, zijn allemaal even bijzonder.

 

Van dit album zijn er uiteraard ook weer meerdere versies verkrijgbaar. De Standard- en Deluxe Edition CD en een Deluxe Edition dubbel LP. Ik wilde de Deluxe Edition CD bestellen bij Bol, maar die was nog niet leverbaar. Als dit item wel bij Bol te koop is, krijg ik daar automatisch een e-mailtje van. Als het me te lang gaat duren, reis ik wel weer af naar Plato Groningen.

 

Het wordt sowieso een druk release-maandje. Vorige week kwam het nieuwste album van U2 en Vreemde Kostgangers al in mijn verzameling. Deze week dus die van Depeche Mode en op 7 april komt het allernieuwste album van Spinvis uit, Be Bob A Lula genaamd. Daar komt ook weer een heel bijzonder vinyl van uit. Die wil ik absoluut gaan scoren. Ik heb het concert dat Spinvis gaf op 9 maart al moeten missen, vanwege het was uitverkocht, dus vind ik het mooi dat ik dan toch iets exclusiefs van deze band mag gaan scoren over 2 weken.

 

In ieder geval genoeg muziekvoer voor in mijn toekomstige afleveringen van Oor voor Omgeving. ;)

 

Als dagafsluiting heb ik er 1tje van Depeche Mode. Logisch, want het is een prachtige aanvulling voor mijn muziekverzameling.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Depeche Mode - Never Let Me Go.

Laatst vernieuwd: 24 Mar 2023 om 21:34

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!