Oog voor Omgeving

Ben goed te herkennen sinds vandaag

Het was vandaag een rustig dagje. Vanmorgen had ik de wekker eens niet gezet, maar ik was er rond 9 uur vanmorgen wel af. Anne had wel de wekker gezet, want ze had om 10:00 uur een afspraak in Leek.

 

Toen Anne eenmaal op pad was, ging ik mijn WeTransferpagina personaliseren. Je kunt namelijk het uiterlijk zo instellen, dat je op je eigen WeTransferpagina te herkennen bent. Zo heb ik duifje Max als achtergrond en in mijn mail, die de ontvanger dan krijgt, staat mijn Vosje die ook op mijn arm staat getatoeƫerd. Ook heb ik het website-adres zodanig ingesteld, dat ik makkelijk te vinden ben.

 

Dit was leuk werk. Alleen het was zo eenvoudig allemaal in te stellen, dat ik in 10 minuten wel klaar was. Het leuke is dus nu, als ik iemand via WeTransfer iets toestuur, dat de ontvanger dan meteen kan zien dat het afkomstig is van mij. Mijn duifje is tegenwoordig wel mijn logo en het Vosje vind ik mooi passen in de e-mail die de ontvanger dan van me krijgt.

 

Ik heb ook gemerkt dat de bestanden die ik stuur, maximaal een jaar kunnen blijven staan. Je kunt dan kiezen tussen 1 week, 4 weken, 3 maanden en dus een jaar. Ik heb het nu standaard op 4 weken gezet. Een week is soms net te kort, zeker als mensen vakantie hebben is 1 week bewaartijd lastig.

 

Verder ben ik vanmiddag bezig geweest met de playlist voor de uitzending van 31 oktober. Dit ging vrij soepel. Het zijn weer leuke 10 platen geworden. Hele verrassende, zeker de eerste plaat zal je echt gaan verbazen. Uiteraard vertel ik nu nog niks over de nieuwe playlist. Die van komende zondag is al super boeiend. Die kan ik je alvast even geven met het daarbij behorend verhaal. ;)

 

Hier de aankondiging voor de uitzending van aanstaande zondag:

 

Het is feest!!!

 

Aanstaande zondag 12:00 uur ben ik er met mijn 25e aflevering van Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat. Ik begin daarom met een plaat waar het getal 25 is verwerkt. Nou ja, 2 keer zelfs. ;)

 

Je hoort ook een splinternieuwe plaat langskomen waar 7 jaar aan is gewerkt. Welke dat is? Kun je hieronder lezen of natuurlijk aanstaande zondag beluisteren.

 

We zijn nog lang niet in het jaar 2525 beland, maar deze keer wel even bij mijn uitzending van zondagmiddag. Het is zo'n leuk feestje, dat de olifanten er vrolijk op los toeteren. Door dat getoeter klimt iedereen achter het stuur om het maar niet te missen. Diegene die met het Openbaar Vervoer komen raken compleet ontgoocheld, daar ze wat te laat komen. Doordat er ook ergens iets radioactief is, ga je ook een beetje voorzichtig naar hetzelfde feestje. Ben je slechtziend, tik je met je punt van je stok op de grond om de parade maar niet te gaan missen. Na dit alles ga je op bezoek bij Marco Polo, maar daar is het zo'n gigantische puinhoop, dat je maar meteen in de nacht met je eigen auto weer naar huis rijdt.

 

Uiteraard zijn duifje Max en hondje Breezer ook bij het feestje. Max maakt het super dansbaar en Breezer waarschuwt ons op een bepaald gevaar.

 

Het feestje wordt pas helemaal compleet doordat ik de volgende platen ga draaien.

 

1. Zager & Evans - In the year 2525.

2. Henry Mancini - Baby Elephant Walk, Remix.

3. Depeche Mode - Behind the Wheel, Vince Clarke Remix.

4. Duifje Max met de 12 inch van de week: Communards - Disenchanted, Extended remix.

5. Orchestral Manoeuvres in the Dark - Locomotion, Extended version.

6. Hondje Breezer met het concertkaartje: Kraftwerk - Radioactivity.

7. Tears for Fears - The Tipping Point, Primeur!

8. Jean-Michel Jarre - Parade.

9. Cusco - The Journeys of Marco Polo.

10. Andrew Bird - Natural Disaster.

11. Roosbeef - Nachtauto.

 

Nu weer verder met mijn blog. ;)

 

Ik mag wel zeggen dat ik dit 1 van de best gemaakte aflevering vind. De lassen zijn bloedje mooi geworden en de muziek is natuurlijk allemaal interessant en leuk om te horen.

 

Het is deze week in onze regio herfstvakantie. Maandag mag iedereen weer vol aan de bak, maar ik heb deze keer wel een plaat die je best mag draaien in deze vakantieperiode.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Sandy Martin - People from Ibiza.

Laatst vernieuwd: 19 Oct 2021 om 21:51

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!