Oog voor Omgeving

April doet lekker wat ie wil

Het is april. Voor mij eigenlijk wel de lastigste maand van het jaar. Waarom zou je denken, want het gaat toch goed met het Zwartje. Dat is ook zo, want ik ben enorm gelukkig. Alleen voordat ik Anne kende, is april een maand om snel te vergeten.

 

In 2015 kreeg ik op 12 april te horen dat mijn toenmalige vrouw van me wilde scheiden vanwege mijn slechtziendheid. Met een vervolg op 30 april dat jaar, dat ze vertelde dat ze in haar ogen een erg leuke man heeft leren kennen. Op 25 april 2017 was het ook niet makkelijk, want toen ging er ook weer wat gebeuren omtrent een goeie vriendschap. Oh ja, 8 april 2016 werd ik aan mijn liesbreuk geopereerd, wat trouwens zeer goed is verlopen.

 

Dus april is voor mij echt een maand die doet wat het wil. Enge dingen verzinnen als het om relatie getinte onderwerpen gaat.

 

Gelukkig is deze april een hele leuke en spannende maand. Zeker omtrent mijn radioplannen is het super spannend. Vanavond kreeg ik al wat informatie omtrent de FTP-server en wordt mijn Duivenstraat-mail doorgestuurd naar mijn eigen e-mailadres. Dus het begin is er in ieder geval.

 

Verder gaat het natuurlijk super tussen Anne en mij. En dat voor een aprilmaand. ;) Maar dit kan natuurlijk ook niet anders, want ze is net zo lief als toen ik haar leerde kennen.

 

Vandaag heeft onze huishoudelijke hulp de gehele beneden verdieping flink aangepakt. Ze heeft de gehele vloer schoon gemaakt. Alle kasten, tafels, stoelen en de bank verplaatst om echt de gehele vloer aan te pakken. Helemaal geweldig. Zo voelt het ook weer lekker schoon.

 

Nadat de huishoudelijke hulp weer naar huis ging, ben ik nog even bezig geweest met het verbeteren van mijn 2 samples van gisteren. Ik was er nog niet helemaal tevreden over. Nu wel. Ik heb het opnieuw geprobeerd en nu is het echt heel goed gelukt. Lekker strak en perfect van geluidskwaliteit. Dat laatste was trouwens gisteren ook al wel het geval.

 

De dagafsluiting die ik nu plaats heeft helemaal met dit verhaal te maken. April heeft een bepaalde geschiedenis voor mij, maar ook weer een bepaalde sfeer waar ik weer lekker aan de toekomst werk. Mijn eigen radioprogramma.

 

April doet dus lekker wat ie wil.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Orchestral Manoeuvres in the Dark - History of Modern part I.

Laatst vernieuwd: 12 Apr 2021 om 20:54

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!