Oog voor Omgeving

Anne, ik hou van jou!

Gisteren was het 14 juni. Voor Anne en mij een bijzondere dag. Waarom doet er niet zo toe, maar door 14 juni 2015 zijn Anne en ik jaren later elkaar toch tegengekomen en zijn we stapel verliefd op elkaar geworden. Het voordeel van deze 14e juni, dat we het ook echt mochten laten gebeuren.

 

Op 14 juni 2015 begon er voor ons een lastige tijd. Nu 6 jaar later is het eigenlijk een feestdag, want door deze afzonderlijke gebeurtenissen zitten we nu knusjes op de bank van elkaar te genieten.

 

Het gekke is dat het wel een toeval is dat zo’n dag voor ons beide tegelijk een bepaalde impact had. Op 23 september 2016 zagen we elkaar voor het eerst. Niks vermoedend, geen vlindertjes en zo, want die kwamen toen pas in 2018. Maar toen ging het ook super snel. Op 10 februari 2018 begonnen we met onze relatie en een maandje later vroeg ik Anne al ten huwelijk. Wat ik net al zei, niks stond ons meer in de weg. We konden er echt voor gaan.

 

Op 7 augustus 2019, dus 7, 8, 9, 10, zijn we getrouwd en onze liefde wordt er op de dag van vandaag er alleen maar sterker op. We houden zielsveel van elkaar en daar gaan we gewoon mee door.

 

Vandaar mijn dagafsluiting van vandaag.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Yello - I Love You.

Laatst vernieuwd: 15 Jun 2021 om 23:54

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!