Oog voor Omgeving

Alles draait om de klok

Het is nu avond. Lekker op de bank. Wijntje erbij, prachtige vrouw naast mij, en momenteel de Top 4000 op de achtergrond. We hebben het gezellig en dus vermaken we ons prima. Wij hoeven de deur dus niet uit.

 

Vanmiddag hoorden we allemaal dat de avondklok er echt gaat komen. Voor veel mensen is dit lastig, wij moeten er ook aan wennen, maar het is wel ingesteld om terug te kunnen naar een veel vrijere wereld als nu.

 

Wij vinden het lastiger dat we maar 1 persoon per dag mogen ontvangen. Niet dat we elke dag bezoek hebben, dat valt enorm mee, maar als we de huiselijke hulp al thuis hebben gehad, kunnen we niemand anders meer ontvangen. Dat lukt sowieso niet meer vanwege de avondklok, maar het blijft dan wel puzzelen. Ook als we bij iemand op bezoek willen komen, bijvoorbeeld bij mijn moeder, mogen we niet tegelijk komen. Mijn moeder mag immers maar 1 persoon per dag ontvangen.

 

Alles is tijdelijk. Hoe sneller we naar de normale wereld kunnen, des te beter. Wij staan wel achter deze maatregelen. Anders raken we er nooit meer van af.

 

De komende 2 weken hebben Anne en ik eigenlijk heel veel leuke momenten te vieren. Vandaag gaf ik 3 jaar geleden Anne haar tweede iPhone les. Aanstaande vrijdag is het  3 jaar geleden dat ik Anne uitnodigde om met mij uiteten te gaan en zo komen er in de komende 2 weken nog wel meer herinneringen te boven die met onze relatie te maken hebben.

 

Muziek is voor ons de rode draad. Wij hebben nog niet echt met elkaar gedanst. Ik probeer het af en toe wel, maar het is nog niet echt van de grond gekomen.

 

Om weer terug te kunnen naar de normale wereld, met in mijn achterhoofd de avondklok en de poging Anne aan het dansen te krijgen, heb ik een erg geinige dagafsluiting voor jullie klaarstaan.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Zangeres zonder Naam en Normaal - Rock around the clock.

Laatst vernieuwd: 20 Jan 2021 om 22:41

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!