Oog voor Omgeving

21 dagen, 21 uur, 21 minuten, 21 seconden, in het 21e jaar van de 21e eeuw

Ik kreeg zojuist van Frans Strijk een erg leuk appje dat we om 21u21 en 21 seconden in de 21e dag van het 21e jaar van de 21e eeuw actief zijn met van alles. In mijn geval is dat het schrijven van dit stukje.

 

Deze 21e dag van deze maand heb ik het redelijk druk gehad. Met veel telefoontjes, en ook nog wat bankzaken gedaan en vanavond zijn Anne en ik uiteten geweest. Wees gerust, gewoon thuis. We hadden weer wat lekkers laten bezorgen door Grand Italia uit Leek.

 

Het is dus achteraf gezien een bijzonder moment van dit jaar. Voordat dit weer zo kan, is op 22 januari 2122. ;)

 

Morgen moet ik vroeg uit de veren. Dan moet ik om 6u00 eruit voor een bezoekje aan het UMCG. Daar moet ik om 8u15 al zijn. Dit keer voor mezelf. Mijn ogen worden dan weer eens bewonderd door de oogarts. Eerst door de leuke assistente en daarna door de specialist zelf.

 

Mijn oogconditie wordt dan bekeken en ook wordt er naar de status van mijn oogzenuw gekeken. Ik ben wel benieuwd hoe het er uit komt te zien. Het zicht is toch al niks, maar ik ben benieuwd of het nu wel of niet stabiel is. Een echte scherpte meting zit er niet meer in, maar goed, er zijn andere methoden om het te meten gelukkig. Ik zal het morgen wel merken.

 

Om terug te komen op de cijfertjes, heb ik nu wel een leuke dagafsluiting klaarstaan.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Zager & Evans - In the year 2525.

Laatst vernieuwd: 21 Jan 2021 om 22:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!