Oog voor Omgeving

2 uur en 22 minuten

2 uur en 22 minuten. Vandaag, 22 januari, 4 jaar geleden hingen Anne en ik zolang aan de telefoon. Het was toen een maandag en om 22:40 uur begonnen we met dit telefoontje, en om 01:00 uur verbraken we de verbinding. Dat was voor mij wel het langste telefoontje sinds jaren.

 

Dit telefoontje was eigenlijk wel bijzonder. Anne had 2 dagen daarvoor haar tweede iPhone-les bij mij thuis en ik vond haar toen al zo leuk, dat ik haar op 22 januari, tijdens ons telefoongesprek, uitnodigde om op 26 januari met me uiteten te gaan bij Van Der Valk in Zuidbroek., want ze woonde toen in Noordbroek, dus lekker dichtbij haar huis. We hadden daarvoor een bijeenkomst van de TCT, georganiseerd door de Oogvereniging, dat ik organiseerde. Dit was bij het gebouw van Visio in Haren. Vanuit daar gingen Anne en ik samen met een nogal rare taxichauffeur van Connexxsion naar Zuidbroek. Ik weet nog wel dat die chauffeur gewoon een privé gesprek voerde over de handsfree, dus we kregen alles mee. Eenmaal bij Van Der Valk begeleidde hij ons naar de ingang. Dat ging ook heel apart, want het busje paste niet onder de overkapping van het hotel. Maar goed, de rest van de avond was super gezellig. Eenmaal de bekende boontjes bij Anne op haar bord geserveerd, vloog er bij mij iets naar binnen. Ik werd opeens super verliefd op haar. De glimlach zal ik tot op de dag van vandaag nooit vergeten. Wat was ze mooi en lief.

 

Na dit verliefde etentje bracht ik mijn meisje naar huis, zoals ik dat toen zei. Nog een discussie gehad tijdens het afrekenen, niet met Anne, maar met iemand van Van Der Valk en toen per taxi naar Noordbroek. Bij Anne thuis was het ook gezellig. Rond 23:00 uur was mijn taxi er en bij het afscheid nemen zei ik zoiets als: Tot de volgende keer schatje. Ik was helemaal stapel verliefd op mijn lieve Anne. Ik ben de boontjes daarom ook extra dankbaar.

 

Jaja, dat allemaal na een telefoontje op 22 januari 2018. Dus 2 uur en 22 minuten. Wow! Wat een mooie herinnering. Ach, Anne was toen al zo lief aan de telefoon. Daar begon  het waarschijnlijk bij mij al te borrelen.

 

Daarom kom ik nu met deze dagafsluiting van Blondie. Ik kan 1 ding zeggen. De tweede iPhone-les die Anne bij me had gevolgd, is het bewijs dat ze eigenlijk geen les nodig had, want het telefoontje was op 22 januari gewoon lief en zeker bijzonder.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Blondie - Call me.

Laatst vernieuwd: 23 Jan 2022 om 00:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!