OOG voor Omgeving

  14-05-2021           

Westerkwartier en Noordenveld ga ik mede op de politieke kaart zetten

De kogel is door de kerk. Ik ga werken voor RTV Zulthe.
Lees al mijn blogs

Welkom op Oog voor Omgeving.

Je bent nu geland op een hele leuke en interessante website. Je treft hier Bert Zwart zijn belevenissen aan zowel zakelijk als in zijn vrije tijd.

Zijn blog is een overzicht wat hij mee maakt in zijn dagelijkse bezigheden. Zo bezoekt hij veel concerten, waarvan je van elk bezoek wel een verslag kunt lezen. Heeft hij op het zakelijk gebied heel veel te maken met het Openbaar Vervoer, toegankelijkheid zowel op digitaal gebied als in openbare ruimten. Hij probeert altijd een goede oplossing te bedenken voor een toegankelijke wereld voor iedereen.

Op AppleDesk lees je tips om het gebruik van de iPhone en iPad te vergemakkelijken. Dit gericht voor mensen met minder of geen zicht..

Als je wilt weten wie Bert is, wat hij heeft gedaan in zijn leven en wat zijn toekomst wordt, kijk dan bij Geschiedenis.

Bert wenst je veel plezier op Oog voor Omgeving, en heb je vragen of opmerkingen, stuur hem gerust een mailtje. Klik daarvoor in het menu op Contact.

Concert agenda

Concert: Ilse DeLange

04-10-2021

Concert: Level 42

05-11-2021

Twitter

Westerkwartier en Noordenveld ga ik mede op de politieke kaart zetten. Bonne nuit! https://www.oogvooromgeving.nl/posts/westerkwartier-en-noordenveld-ga-ik-mede-op-de-politieke-kaart-zetten-556/
ongeveer 8 uur geleden
De kogel is door de kerk. Ik ga aan het werk voor @RTVZulthe. Over hoe, wat en wanneer horen jullie nog wel, maar v… https://twitter.com/i/web/status/1393170988880302082
ongeveer 16 uur geleden
De tijd is wel erg belangrijk. Het is even rekenen, maar de tracklist is alweer gelukt om een uurtje vol te krijgen… https://twitter.com/i/web/status/1392935700543287297
ongeveer 1 dag geleden