Zelfs je naam is mooi

Het was vandaag een dag met onverwachte momenten. Bij het opstaan kreeg ik al een telefoontje van Marian, de oudste dochter van mijn zus Tineke. Daar heb ik ongeveer anderhalf uur mee gebabbeld. Marian is zwanger en over 7 weken is ze uitgeteld. We hadden het onder andere over de naam. We weten al dat het een meisje wordt, alleen de naam is nog niet bekend. Dat hoort ook zo, maar toch was ik aan het gissen naar de naam. Ik heb zo’n beetje het hele alfabet wel doorlopen, maar goed, ook al had ik de naam geraden, verklapte Marian het toch niet. Maar leuk was het wel.

 

Marian komt zondagmiddag even bij ons op bezoek. Erg leuk en dan kunnen we elkaar tenminste weer eens fysiek treffen, want dat is echt wel lang geleden.

 

Vanmiddag had ik de maandelijkse vergadering van het bestuur van de Streekproductenmarkt Nienoord. Over de afgelopen markt gesproken, dat een goed bezochte markt had opgeleverd en over de komende markten gesproken.

 

Anne was in die tijd naar een overbuurvrouw gegaan. Anne heeft het erg gezellig gehad en daar ben ik natuurlijk erg blij mee, want we gingen dus allebei hele andere dingen doen. Blij dat dit zo kan. Anne werd door de buurvrouw opgehaald en zo kon ze ongestoord en zonder kleerscheuren veilig aankomen. Gelukkig duurde het niet lang meer toen Anne weer thuis was. Ik was dit keer iets eerder thuis en wachtte haar op. Een heerlijk moment.

 

Vanavond nog een goeie vriend gebeld over vrijdag. Dan komt hij samen met zijn vriendin bij ons op bezoek. Altijd leuk. Anne en ik hebben dan wel wat te vieren. Dan zijn we al 1 jaar getrouwd. Super natuurlijk. We vieren het niet officieel, maar een spontane afspraak en vanavond belde ik even over de tijd en dat soort dingetjes.

 

Daarna belde Tineke me op. Zij wil ook graag langskomen aanstaande vrijdag, samen met Silvia, mijn nicht. Ook super natuurlijk. Ook met Tineke heb ik het over de naam gehad van de aanstaande dochter van Marian. Lekker bedenken wat de naam kan zijn.

 

Ach, de naam Anne is al heel mooi en daarom maar deze muzikale dagafsluiting, want het was de dag met het raden van de mooie namen.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Henk Westbroek - Zelfs je naam is mooi.

Laatst vernieuwd: 05-08-2020 om 22:41