Oog voor Omgeving

Wordt het achtste nummer een nieuwe rubriek?

Vanmorgen had ik me een klein beetje verslapen. Ik meen de wekker op 10u00 gezet te hebben, maar kennelijk niet, want Anne zei om 10u41 hoe laat het op dat moment was. Tja, verslapen dus.

 

Geeft natuurlijk niet, want ik had in principe niks buiten de deur gepland, alleen zou onze huishoudelijke hulp om 12u00 komen en dan ben ik liever gewoon wat eerder wakker. Alleen kreeg ik een appje, dat het de huishoudelijke hulp niet lukte om vanmiddag langs te komen.

 

Jammer, maar het was even niet anders. Ik zou toch boodschappen halen vanmiddag en eenmaal daarvan weer terug, bedacht ik me geen moment om maar met mijn radioprogramma bezig te gaan. Dat scheelt morgen dan weer. Niet dat ik er tegen op zie of zo, maar dan ben ik eerder tevreden over het eindresultaat. De opname ging helemaal goed. In 1 take waren de 10 tracks met mijn eigen babbel in een uur goed gevuld.

 

Tijdens het maken van mijn programma, bedacht ik me wel iets leuks. Misschien een nieuwe rubriek. De Minimix van Ben. Track 9 van de uitzending van aanstaande zondag is een minimix, die van The Art of Noise met Moments in Love, maar wellicht kan ik hier een nieuwe rubriek van maken. Ik heb minimixen zat in mijn verzameling, dus wie weet ga ik een leuke jingle bedenken voor dit nieuwe idee. De minimix zou dan standaard het achtste nummer van mijn uitzending worden. Maar goed, het is eerst maar een gedachte kronkel van mij.

 

Om 17u00 was ik klaar met de opname. Even vlug er doorheen geskipt, of alle lassen wel mooi waren gelukt, en dat is het geval en daarna, tijdens het avondeten, de tiende uitzending in zijn geheel beluisterd. Anne heeft altijd de primeur, en zij vond het een leuke uitzending.

 

Na het avondeten stuurde ik de opname naar de FTP-server van Radio Duivenstraat en dus zit mijn werk er voor deze week er weer op. Ok. De tracklist voor 18 juli moet ik nog wel uitzoeken, maar dat kan tussen de bedrijven door.

 

Ik had het net over de mogelijk nieuwe rubriek, de Minimix van Ben. Laat ik nu met een geweldig mooie minimix afsluiten.

 

Ben Liebrand heeft ooit de Bolero in een minimix gegoten, met de stijl van The Art of Noise. Werkelijk geweldig goed.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Ben Liebrand Minimix - Bolero.

Laatst vernieuwd: 05 Jul 2021 om 23:01

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!