Oog voor Omgeving

Wat wordt de dagafsluiting van het jaar?

Sinds 1 mei schrijf ik dagelijks een verhaaltje van de dag, afgesloten met een muziekvideo. Dit wordt goed gelezen, waar ik heel blij mee ben. Voor 1 mei schreef ik deze dagafsluitingen altijd op Facebook, maar die kun je niet snel meer terug vinden. In de Herinneringspagina van Facebook kom je ze niet meer tegen en dus bedacht ik dat het maar gewoon op mijn Blog geplaatst moet worden. Ik heb tot en met dit verhaaltje nu 193 dagafsluitingen op deze site geschreven. Met bijpassende liedjes als muziekvideo. Uiteraard wel passend in mijn smaak, maar af en toe zit er ook wel eens een geintje tussen.

 

Over 5 weken is dit jaar alweer voorbij. Een bewogen jaar. Corona, storm Ciara, ben oudoom geworden, prachtige verjaardag meegemaakt, heerlijk van de locale horeca genoten in de tijd dat het nog kon en nog heel veel meer.

 

Nu ga ik half december een jaarafsluiting schrijven. Dat doe ik elk jaar en dat vind ik ook altijd leuk om te doen.

 

Nu heb ik een leuk idee bedacht. In december beginnen de lijstjes-programma’s alweer op de radio. Sterker nog, ze zijn al bezig. Radio Veronica met de Top 1000 Aller tijden en morgen begint op NPO Radio 5 de Evergreen Top 1000 en uiteraard komt de Top 2000 op NPO Radio 2 ook weer langs eind dit jaar. Mijn idee is nu, om jullie in de gelegenheid te stellen om het allerleukste liedje die ik dit jaar heb geplaatst in mijn dagafsluitingen, om er eentje uit te kiezen die jij het leukst vind. Het hoogst aantal stemmen op een liedje, wordt dan mijn muzikale jaarafsluiting gekoppeld aan mijn Jaaroverzicht.

 

Wil je reageren, dan kan dat via een e-mailtje te sturen naar redactie@oogvooromgeving.nl, of gewoon als reactie op dit bericht op Facebook of Twitter. Als je bovenin dit artikel op de link 'Dagafsluiting' klikt, krijg je meteen alle dagafsluitingen in een lijstje te zien.

 

Mijn dagafsluiting van vanavond is eigenlijk heel simpel. Muziek is mijn allereerste liefde, en dat wordt vast ook mijn laatste. Nou ja, Anne is natuurlijk mijn allerliefste in mijn leven.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: John Miles - Music is my first love.

Laatst vernieuwd: 22 Nov 2020 om 22:04

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!