Oog voor Omgeving

Wat kan iemand toch veel praten

Deze dinsdag was weer lekker gevuld met verschillende dingen. Zo stond ik op rond een uurtje of 8u45, want ik wilde eens wat vroeger boodschappen doen dan anders. Ik had vanmiddag een vergadering en dus wou ik daarvoor de boel wel in huis hebben.

 

Rond 10u00 ging ik naar de Jumbo en deze keer hadden we een behoorlijke lading boodschappen nodig, want de laatste keer dat ik naar de winkel was geweest was vorige week dinsdag of zo.

 

Rond 11u00 was ik wel weer thuis. De thuiszorg was er al en Anne is weer perfect geholpen. Anne haar wond op haar hoofd is op 1 kleine centimeter na goed genezen, alleen die ene kleine centimeter wil maar niet echt dicht. Het gaat in ieder geval erg langzaam. Het wondje ziet er wel goed uit. Maar donderdagmiddag gaat Anne naar de huisarts om te vragen of er ook wat röntgenfoto’s gemaakt kunnen worden van haar hoofd. Dat ene kleine wondje doet nog wel veel pijn als ze er aan komt. De thuiszorg denkt dat haar schedel ook nog wat beurs is vanwege de val van 4 februari. In ieder geval hoeft de thuiszorg vanaf vandaag maar 1 keer in de week langs te komen in plaats van 3 keer in de week.

 

Nadat de thuiszorg weer vertrokken was, ging ik naar boven om in mijn studio een vergadering bij te wonen die uiteraard digitaal plaatsvond. Deze vergadering vond ik redelijk intensief. Over heel veel zaken gesproken in een kleine anderhalf uur tijd. Daarom ben ik na die vergadering maar even gaan liggen samen met Anne. Even een middagdutje. Dit was ook al de achtste vergadering in een hele week tijd. Dat breekt je een keer op.

 

Bij het zoeken van de dagafsluiting van vanavond, vond ik een briljante video. Ik zoek al een tijdje naar een geluidsfragment waarin geen muziek in voorkomt. Alleen dat geluidsfragment waar ik het van ken, is alleen met muziek te vinden, althans dat dacht ik. Wat voor geluidsfragment het is, dat horen jullie 7 mei wel als ik mijn allereerste radiouitzending laat horen. Dus een leuke verrassing hoop ik voor jullie.

 

Tijdens het zoeken, kwam ik ook hele leuke muziek tegen van The Art of Noise. Zeker de dagafsluiting van vanavond beeldt wel een beetje de sfeer aan van de afgelopen week. Veel telefoontjes, veel vergaderingen, veel mensen gesproken en ga zo maar even door.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: The Art of Noise - EFL.

Laatst vernieuwd: 13 Apr 2021 om 22:27

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!