Oog voor Omgeving

Wat is ze toch mooi en lief!

Het is feest. Mijn lieve Anne is weer terug van een week weg te zijn geweest. De missie waarvoor ze weg ging, is geslaagd en vanavond rond 20:30 uur kwam ze per auto naar De Gorn.

 

Ze appte me al toen ze net bij het tunneltje in Leek was, dus liep ik daarom alvast naar de voordeur om op haar te wachten. De auto werd geparkeerd en Anne stapte uit. Doordat ik niet kon zien of het de juiste auto was, bleef ik wachten op de stoep. Anne stond nog aan de overkant. Anne stak over en eenmaal bij mij, hebben we elkaar heerlijk geknuffeld.

 

Het was een emotioneel weerzien. Een week elkaar niet gezien. Dat is nogal een tijd. Anne was zo blij me te zien, dat ze er dus heel emotioneel van werd. Dat gold natuurlijk ook voor mij. Jeetje, wat was het fijn om haar weer te knuffelen.

 

Eenmaal binnen knuffelde we gewoon verder. Allard bracht Anne thuis en dus moesten we wel even uit het halletje, want Allard wou ook wel naar binnen. Haha.

 

De spulletjes naar boven gebracht en elkaar bijgepraat. Allard blijft hier een nachtje slapen, en gaat morgen weer naar huis. Allard is erg moe van een week hard werken aan het huis in Pekela. Daarom hoeft hij vanavond niet alsnog terug te rijden naar zijn huis. Hij heeft ook de rust wel verdiend.

 

Allard ging om 21:30 uur naar boven. Anne en ik hebben nog naar de herhaling geluisterd van mijn radioprogramma van afgelopen zondag. In die tijd hebben we heerlijk gekletst. Elkaar gestreeld en overlegd dat we morgen lekker uiteten gaan bij de Postwagen in Tolbert, althans als er nog plek is.

 

In ieder geval zijn Anne en ik reuze blij en gelukkig dat we elkaar weer kunnen aanraken en met elkaar kunnen babbelen. Jeetje, wat is ze toch mooi.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Mike Scott - She is so beautiful.

Laatst vernieuwd: 27 Jul 2022 om 22:29

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!