Oog voor Omgeving

Wat een geluk. We kunnen eindelijk naar Roosbeef!

Volgende week woensdag, 18 mei, zit ik samen met mijn lieve Anne in de kleine zaal van De Oosterpoort bij het concert van Roos Rebergen en haar band Roosbeef. Sinds een hele tijd hebben we de kaartjes al in huis.

 

Ze zou eerst optreden in Vera aan de Oosterstraat in Groningen, op 16 april 2020. Dat ging uiteraard niet door vanwege Corona en daarna werd het verplaatst naar 16 september en dat ging ook niet door, dus toen werd het ergens in maart 2021 en toen werd het in zijn geheel afgelast en rond juni 2021 kregen we het bericht dat ze dan 5 december 2021 naar de kleine zaal kwam in De Oosterpoort. Ja, dat ging ook al niet door en nu is het groot feest, want volgende week woensdag kunnen we dan eindelijk genieten van Roos en haar band.

 

Dit concert is naar aanleiding van haar nieuwste album Lucky dat 17 februari 2020 is uitgekomen. Het album heb ik natuurlijk al sinds de release al in bezit, en het is een knetter goed album. Ik heb ook wel een aantal nummers gedraaid van dit album in mijn Oor voor Omgeving bij Radio Duivenstraat en daarom ben ik ook zo blij dat we er volgende week eindelijk naar toe kunnen.

 

Gonnie en Wendy gaan met ons mee en er komt ook nog een hele goeie vriendin naar dit concert, dus kan het alleen maar een dubbel feestje worden natuurlijk.

 

Ik schreef afgelopen maandag al een berichtje met de vraag wie met ons mee wil gaan, vanwege we 2 kaartjes over hadden. Daar reageerde Wendy meteen op en dat Gonnie ook wel mee wil. Zo gezegd zo gedaan. De 2 dames gaan gezellig het concert met ons meebeleven. Hoop dat ze de muziek ook leuk vinden.

 

Anne en ik hebben er heel veel zin in, zeker omdat we leuk gezelschap bij ons hebben. Het wordt vast reuze gezellig met de muziek van Roosbeef als hoofdgerecht.

 

Ik heb daarom een dagafsluiting waar je een track van Lucky kunt gaan beluisteren. Het heet Rodeo en hopelijk speelt ze dit nummer volgende week ook.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Roosbeef - Rodeo.

Laatst vernieuwd: 11 May 2022 om 21:29

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!