Oog voor Omgeving

Verliefd in een hele bijzondere situatie

Het Oogcafé Westerkwartier was vandaag een succes. De groep die er vandaag was, vond het erg leuk, gezellig en interessant, dat ze volgende keer ook weer terug komen. Op 14 oktober is er weer een Oogcafé.

 

Voordat ik naar het Oogcafé was het een nogal drukke ochtend. Ik stond met wat hoofdpijn op. Mijn linker oog deed ook wat pijn. Rond 9u45 werd ik wakker gebeld. Niet opgenomen, want daar was ik nog niet wakker genoeg voor. Van bed, en gewassen, geschoren en aankleden en dan naar beneden. Mijn SA-speler losgekoppeld van de versterker, want het laadje van de speler wil niet meer open, dus wilde ik het naar EP Mulder te Leek brengen om te kijken of het te repareren was. We hadden Allard nog op bezoek en met hem ging ik de speler naar de winkel brengen. Overlegd en ik krijg op korte termijn te horen of ik wel of niet nog de speler kan gebruiken in de toekomst. Ik hoop van wel, want SA-spelers zijn niet meer verkrijgbaar.

 

Toen we naar het centrum wilde gaan, zagen we dat het voetpad voor ons huis er helemaal uit lag. Geen tegel meer te vinden. Allard kreeg het voor elkaar dat de stratenmaker ons paadje naar de voordeur door hem wordt verhoogd. Dat kost wat, maar dan is het ook weer erg mooi. Dit gaat als het mee zit, morgen of vrijdag gebeuren. Dan is ons huis nog toegankelijker en is de stap ook niet meer zo hoog als je naar binnen wilt. Mooi geregeld.

 

Na het Oogcafé ging ik even 2 uurtjes liggen. De hoofdpijn was nog niet weg. De pijn in mijn linker oog was gelukkig wel over, maar ik heb toch nog even lekker geslapen. Kennelijk had ik dat even nodig, want na dit tukkie was de hoofdpijn ook over.

 

Dus een zeer afwisselende dag gehad. Ik ben blij dat het Oogcafé erg leuk was voor iedereen. Daar doen we het voor als Oogvereniging.

 

Morgen is het dan zover. Dan vieren Anne en ik ons 2 jaar en 7 maanden lange relatie. Om precies te zijn 943 dagen. ;)

 

De eerste dag van onze relatie zal ik nooit vergeten. Anne per Valys via een omweg naar me toe, terwijl we echt naar elkaar verlangden. Vanaf Noordbroek, via Annen, Assen en zo richting het plekje waar Anne nu al ruim anderhalf jaar woont.

 

Het was een aparte situatie op die tiende februari. Hartstikke verliefd op elkaar, terwijl we elkaar voor die tijd mekaar niet zo veel hadden gezien. Zo is chatten in WhatsApp en de verschillende telefoontjes die we voerden, waarvan de langste toch 2 uur en 44 minuten duurde, een ideale manier om elkaar op afstand lief te hebben.

 

Die verliefdheid gaf daarom ook een heel fijn gevoel en dat in een bijzondere situatie. Wachtend op je lief, die per Timboektoe per Valys bij me thuis werd gebracht.

 

Daarom maar deze muzikale dagafsluiting.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Donna Summer en Yazoo - I feel love - Situation.

Laatst vernieuwd: 09 Sep 2020 om 21:21

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!