Oog voor Omgeving

Veel plezier met het inkleuren van mijn liefde

Gisteren schreef ik geen muzikale dagafsluiting. Dat kwam doordat ik laat thuis was van de kernteamvergadering van de Oogvereniging Regiogroep Groningen. Na ongeveer 2,5 uur vergaderen plakten we er nog even een uurtje ontspanning bij. Elkaar bijpraten, want buiten de ‘Benen op tafel’ vergadering in juli, hadden we elkaar voor het laatst gezien op 3 maart. Dus hoogtijd eens wat bij te kletsen na een zeer interessante en inhoudelijk goede vergadering.

 

Vandaag had ik om 10u00 een digitale vergadering van de Commissie Mobiliteit. Dat duurde maar een half uurtje en in de middag was ik wat werkzaamheden aan het doen voor de Oogvereniging, maar ook wat ontspanning om wat YouTube video’s te bekijken.

 

Vanmiddag kwam ik ook opeens op het idee om samen met mijn lief te gaan dineren bij Grand Italia aan het Piepke 4 te Leek. Dat hebben we ook gedaan. Heerlijk gegeten en ik heb een heerlijk Italiaans wijntje meegenomen. De Multiputiano, en dan de 2 liter fles. Dus die trekken we binnenkort maar eens open. Dat wijntje is erg lekker.

 

We hebben tijdens het diner ook veel gekletst over van alles. Anne en ik hebben het altijd gezellig samen. We hebben altijd wel wat te bepraten. Dat ik over anderhalve week jarig ben. Dat we dat gaan vieren in Veenhuizen en ook over allerlei andere zaken. Over vriendschappen en dat we elkaar eigenlijk veel eerder hadden moeten ontmoeten. Dat had veel gedoe gescheeld en hadden we elkaar al veel eerder de liefde kunnen geven waar we nu zo enorm van genieten.

 

We hebben elke dag veel plezier in ons liefdesleven. Gisteren was Anne naar een vriendin van ons, omdat ik naar de vergadering van de Oogvereniging ging, maar toen Anne rond 16u30 vertrok, misten we elkaar al meteen.

 

Het geeft voor ons dubbel zoveel plezier om onze liefde een kleur te geven. Die kleur wordt alleen maar mooier en dus gaan we heerlijk zo door.

 

Onze liefde wordt elke dag sterker en dat te bedenken dat onze liefde al het mooiste is dat we ooit hebben gehad.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Fun Fun - Colour my love (12 inch versie).

Laatst vernieuwd: 02 Sep 2020 om 21:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!