Oog voor Omgeving

Swingend over ons nieuwe pad naar de voordeur

Ons pad naar de voordeur is erg mooi en toegankelijk.We kunnen sinds vandaag zonder veel klimwerk weer door de voordeur. Gisteren waren de stoere kerels al bezig met het voetpad in onze straat. De tegels werden opnieuw gelegd. Veel zand dus en nu een mooi egaal voetpad.

 

Gisteren hadden een goeie vriend van ons en ik een gesprekje met 1 van die stoere kerels. De vraag was, of ze ook tijd overhadden om het padje voor onze voordeur wat op te hogen. Dat was geen probleem. We spraken een leuk bedrag af en zo begonnen ze vanmiddag met het aanleggen van ons nieuw padje voor ons huis. Anne en ik gingen wel om 14u00 weg, maar bij thuiskomst was het alles alweer klaar. Het is geweldig mooi geworden. Er ligt zelfs een routegeleiding in. Die tegels kregen we al eens cadeau, en nu liggen ze keurig in ons padje naar de voordeur.

 

Helemaal geweldig natuurlijk. We willen de stoere kerels nogmaals bedanken voor hun inzet en het prachtige werk wat ze hebben afgeleverd.

 

Vanavond waren mijn lief en ik in De Postwagen te Tolbert. Dit keer niet voor een borrel, maar voor een echt diner. We hadden ook wel wat te vieren. Onze relatie is al 2 jaar en 7 maanden bezig. Geweldig. Al 943 dagen. Dat is toch prachtig. We genieten nog elke dag van elkaar.

 

Het eten was ontzettend lekker. Echt een aanrader. Ga naar de Postwagen, Hoofdstraat 53 in Tolbert en je krijgt gegarandeerd een zeer geslaagde en vooral romantische avond. De bediening is perfect en vriendelijk en het eten is verrukkelijk.

 

We hadden elk 3 wijntjes op. Bij thuiskomst was het toch nog zoeken naar ons nieuw padje. Ik was letterlijk even het padje kwijt. Ik ging bij wijze van spreke swingend naar de voordeur. Dat met het vele zand wat nog op het padje ligt, maakt het  raden naar de muzikale dagafsluiting niet zo moeilijk denk ik.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Bert Kaempfert - A Swining Safari.

Laatst vernieuwd: 10 Sep 2020 om 22:48

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!