Oog voor Omgeving

Radio en TV hebben effect

Afgelopen donderdag was een dag vol media-aandacht. Dat hebben jullie kunnen lezen in mijn blog.

Vanmiddag was ik even voor boodschappen naar het centrum van Leek, zo’n 2km lopen en in deze wandeling kwam ik toch wel wat mensen tegen.

 

Ik was maar net onderweg en ik werd al aangesproken over de TV-uitzending van donderdagavond van TV-Noord. Hij herkende mij en hij kon me vertellen dat de boodschap hem heel duidelijk was overgekomen. Ik vertelde dat het daar natuurlijk ook om te doen was.

 

Eenmaal verder aan de wandel en aangekomen in het centrum, merkte ik meteen dat mensen voor mij meer ruimte maakten, zodat ik op goeie afstand van iedereen door kon lopen.

 

Ook tijdens de terugwandeling werd ik 2 keer aangesproken dat ze me gezien hadden en dat het heel goed was om het verhaal over 1,5 meter afstand houden verstandig was om te vertellen, omdat er heel veel mensen simpelweg er niet bij stil staan.

 

Deze positieve opmerkingen stemde me helemaal vrolijk. Zo’n uitzending heeft dus wel degelijk effect en zo ga ik dan wel met wat meer zelfvertrouwen boodschappen doen, maar ik blijf altijd wel alert.

Laatst vernieuwd: 14 Apr 2020 om 16:02

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!