Oog voor Omgeving

Radio activiteit

Wel of niet? Dat is de vraag die ik me zelf stel.

We hebben een mooie grote zolder. Daar staan nog wat spulletjes in die nog uitgezocht moeten worden. Als dat gedaan is, zit ik er aan te denken om er een radiostudio van te gaan maken. Mengpaneeltje, microfoon, platenspeler, CD-speler, of iets met MP3 als muziekdragers en uiteraard mijn eigen stem.

 

Het lijkt me wel wat om nu eens goed door te pakken om me te storten in de radiopresentatie. Ik heb wel een redelijk vlotte babbel. Heb ook wel verstand van muziek. Kan ik leuke wetenswaardigheden vertellen over een liedje. En gewoon muziek draaien waar ik een ieder mee kan verblijden.

 

Mijn muzikale dagafsluitingen hebben me op dit idee gebracht. Uiteraard wordt de inhoud van het programma wel anders, dus geen persoonlijke verhalen, maar puur over de te draaien muziek.

 

Ik heb ideeën zat en ik heb sowieso al een mooie naam voor mijn radiozender. Mijn vrienden die mijn BBS hebben gekend, raden meteen de naam wel. Ik wil dan beginnen met 1 uurtje per week of zo. Wie weet groeit het dan wel tot 2 uurtjes. Alleen eerst de benodigde ruimte op zolder creëren, het juiste spul bij elkaar sprokkelen en dan gaan met die banaan.

 

Dus hopelijk is er op onze zolder binnenkort veel radio activiteit.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: Kraftwerk - Radio Activity (Live).

Laatst vernieuwd: 04 Sep 2020 om 21:14

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!