Oog voor Omgeving

Ons gezinnetje is weer kompleet

De dag begon vandaag nogal rommelig. Alles kwam tegelijk. De glazenwassers kwamen onverwacht langs, werd op het zelfde moment aan de deur gebeld, want de postbode had een rouwkaart voor ons. Anne haar oom is afgelopen donderdag overleden, wat we uiteraard dit weekend ook al wisten. Daarna kwam de baas van de glazenwassers het geld innen en niet lang daarna kwam ons huishoudelijke hulp. Dat gebeurde allemaal in een klein uurtje tijd.

 

Vanmiddag boodschappen gehaald en bij thuiskomst zag ik in mijn mailbox een prachtig bericht. Mijn Macbook is weer gerepareerd. Op vrijdag de 13e hield hij er spontaan mee op. Rond 18u00 kwam Patrick van Brisk-ICT mijn Macbook weer brengen en nu zit ik dit verhaaltje te tikken op mijn gerepareerde Macbook.

 

Het was bij het eerste keer aanslingeren van mijn laptop wel even klooien. Ik kreeg een scherm te zien die ik nog nooit had gezien. De VoiceOver deed het wel, maar met een hele kale Engelstalige stem. Ik moest even mijn sonaroortjes inschakelen, want ik moest op 1 of andere manier mijn wachtwoord invoeren. Dat werd niet meteen herkend, maar na veel gedoe is dat dan toch gelukt.

 

Kennelijk doordat de batterij eruit is geweest, dat alle vaste instellingen weer opnieuw moeten worden ingevoerd. Het is gelukt, ook dankzij de moeilijk verstaanbare VoiceOver op dat moment, maar zie hier, ik typ weer vrolijk op mijn Apple speledingetje.

 

Ik heb daarom wel een toepasselijke muzikale dagafsluiting. Ons gezinnetje is weer helemaal kompleet. De laptop staat weer keurig op zijn plekje en we zijn weer blij, dat allemaal dankzij de helden van Brisk-ICT. Ik wil Patrick en Dennis hartelijk bedanken voor deze prachtige en snelle service.

 

Goedenacht en morgen staan we op in een vredelievende wereld!

 

Dagafsluiting: John Fogerty - Back home again.

Laatst vernieuwd: 23 Nov 2020 om 23:22

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!