Oog voor Omgeving

Morgen is het eigenlijk wel een bijzondere dag

Morgen is het eigenlijk wel een bijzondere dag. Dan is het 7 juli. Je zult wel denken wat er zo bijzonder aan is, maar dan zijn mijn lieve Anne en ik precies 1 jaar en 11 maanden getrouwd. Jaja. Dus nog een maandje en dan hebben we weer eens wat te vieren, dan hebben we ons papieren-huwelijk te pakken.

 

Vandaag stonden we er nog niet echt bij stil. Alleen zijn we vanavond wel bij De Mazzel gaan eten. We gingen eerst even het centrum onveilig maken. Ik wilde graag wat nieuwe t-shirts voor in deze zomer scoren. Het zijn er 3 geworden. Bij ‘De Heren van Leek’ hebben ze altijd hele leuke en vlotte t-shirts liggen en ook van goeie kwaliteit. Ik heb ze thuis even gepast en zelfs na het diner bij De Mazzel zitten de t-shirts heerlijk.

 

Nadat we daar klaar waren, liepen we naar Sadri en Ben van De Mazzel. Om 17u00 waren we er wel en om 19u15 was onze taxi er om ons weer naar huis te brengen. Het was super leuk bij Sadri en Ben. We voelden ons daar echt thuis, zoals altijd.

 

Ik zat tegenover Anne. Toen ze even kort haar zonnebril afzette, zag ik hoe mooi ze is. Die glimlach, die pretoogjes, ja, ik ben er niet voor niks verliefd op geworden 3,5 jaar geleden. Zo gebeurde het namelijk ook op 26 januari 2018 bij ons eerste uiteten moment. Op 10 februari 2018 was ze dan bij me thuis en begonnen we onze prachtige relatie, met als hoogtepunt ons huwelijk op 7, 8, 9, 10, ook wel 7 augustus 2019 genoemd. ;)

 

Omdat ik vanavond weer dezelfde vlinderkriebeltjes kreeg als op 26 januari 2018, heb ik toch weer voor een terugkomende dagafsluiting gekozen. Dit keer niet het fragment uit Rotterdam, maar uit Montreux.

 

Anne, ik hou van jou en het was vanavond weer heerlijk knusjes met ons tweetjes en dat bij onze vertrouwde vrienden, waar we ook op onze huwelijksdag ons feestje hadden gegeven.

 

Bonne nuit!

 

Dagafsluiting: UB40 - I love it when you smile (Live at Montreux 2003(.

Laatst vernieuwd: 06 Jul 2021 om 21:15

Ik heb inmiddels al honderden blogs geschreven en (bijna) dagelijks komt er weer een nieuwe bij.

Daarom heb ik een handig mini-menu laten maken zodat jullie eenvoudig per categorie mijn blogs kunnen lezen.

Veel plezier!